Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy tudnátok összehasonlítani...

Hogy tudnátok összehasonlítani több szavazót típus szerint?

Figyelt kérdés
Hogy hasonlítanád a Fideszes szavazót, az MSZP szavazójához meg a DK szavazójához? És ezeket egy Jobbikossal hogy hasonlítanád össze? Na és mi a külömbség köztük, azt is feltenném. Szóval hasonlóság/külömbség/ellentét.

2016. aug. 13. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

aki fiatalkorában nem baloldali annak nincs szíve

aki felnőttként az, annak viszont esze nincs

2016. aug. 13. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Mindegyik nagyon "egyszerű", még sok jobbikos is, de köztük valóban sokan vannak, akik gondolkodnak, akik kritikusak még saját pártjukkal szemben is. A fideszesek és a DK-sok fanatikusok, akik rajonganak a vezérükért, a DK-sok és a jobbikosok szélsőségesek, az MSZP-sek és a DK-sok rossz, hazafiatlan emberek, prolik. A fideszesek és jobbikosok hazafiak, de előbbiek abszolút tájékozatlanok.
2016. aug. 13. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Már mint ki minek hívja a másikat ? Mer itt állatkában elég sok embernek elgurul a gyógyszere.

Én azt látom h mindenki csak a saját hangját hallja.

És azt a kommentet pontozza le vagy fel amilyen szimpátiához az szól.

Egyébként itt van hazaáruló liberális patkány,...

De még ha csak sima esélyről is kérdezed akkor is megy a személyeskedés.

Pl én kaptam ilyen kommmentet h "Nem tudom ki fogja fizetni a nyugdíjadat, nagy bukó lehetsz."

Szóval vannak olyan unatkozó emberkék akik csak azért csinálják h beléd kössenek. Tök mind 1 h amit mondsz az jó.

Hát kb ilyenek vannak.

24-re se írok ezért már semmit mert belefáradtam h hülyékkel vitázzak.

2016. aug. 14. 00:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Te aztan egy sotet allat vagy. A szavazoknak nincs tipusa, az hogy kire szavaz nem hataroza meg az ember jellemet, szemelyiseget, tipusat.

Maximum annyi kovetkeztetest lehet levonni hogy ki, mitol fel a legjobban. Aki menekultektol, kapitalizmustol, tehetetlensegtol fel az a fideszre szavaz (az igazi gyava kisemberek). Aki meg a fidesztol fel a jobbikra szavaz. Stb.

2016. aug. 14. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Tuti hogy mindenki felháborodik, de kb, ilyen embertípusokat látom:

Fidesz - gazdagok + agy mosottak

Jobbik - nemzeti vadállatok, kötekedő, trágárkodók

Mszp/Dk - szociálisan hiperérzékeny nyugdíjasok

Persze senki ne vegye sértésnek :)!

2016. aug. 15. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!