Én milyen típus vagyok, ha a liberális "mindenki egyenlő, béke, szeretet, tolerancia" típusú embereket és a jobboldali "turulmadaras, trianonos, a magyar a felsőbbrendű nép" típusú embereket is szánalmasnak tartom?
Elmebetegeknek tartod az elmebetegeket?
Akkor tényleg normális.
A normális, nem szélsőséges ágakkal még nem találkoztam. Általában az emberek véleménye vagy az egyik,vagy a másik végletet képviseli és el sem tudják képzelni,ha én valami olyan véleményen vagyok, ami vagy se liberális, se jobboldali. Azt pedig főleg nem, amikor olyan a véleményem, ami mindkettő egyszerre.
Legyen példa a menekültkérdés:
Szerintem teljesen megfér egymás mellett a zárt menekülttábor, ahová be lehet engedni az önkénteseket az adományokkal. Így mindenki jól jár és mégis mindenki enged egy kicsit a sajátjából.
Vagy a melegházasság: Nem lehet, hogy engem csak szimplán nem érdekel az egész? A vonulgatók sem normálisak meg azok sem, akik pusztán a melegségükért utálnak valakit.
h milyen típus vagy azt nem tudhatjuk, de az egyértelmű, h egy fokkal felvilágosultabb vagy, mint az ilyen egybites emberek.
Ha gyűlölködés helyet inkább előnyt kovácsolnál saját helyzetedből, és megpróbálnád mások szemét felnyitni, akkor lennél igazán több, mint ők - habár ez nehéz feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!