Ehhez mi szóltok? Kizavartak egy szoptató anyát a McDonald's - ból.
Kissé elfogult vagyok, lévén nekünk is van egy kisgyerekünk. Értem én, hogy nem épp a legjobb helyszín megetetni a kicsit egy zsúfolt gyorsétteremben, csak valahogy nem értem, hogy lehetséges ez ebben a baromi nagy toleráns világban?
Ha egy "meleg" pár csókolózik, vagy tán ugyanaz az anyuka egy másik nővel biztos nem merték volna kivezettetni.
Olyan álságos ez az egész másságtisztelet és tolerancia - dömping.
Hát, őszintén szólva én azon a médiacirkuszon vagyok felháborodva, amit rendeztek ez miatt. Amíg én eszek, kruvára nem azt akarom nézni, hogy egy "anyuka" a gyerekét eteti.
Vannak különböző megoldások, nem kell feltétlenül közszemlére tenni a tőgyeket.
Ha meg mégis elfogadottá válik, akkor én is elviszem a barátnőmet egy mekibe és jól meghúzom az egyik asztalon. Hiszen ugyanolyan természetes dolog, mint a szoptatás.
" ma 18:17"
biztos szép családban nőttél fel ha ez neked ugyan olyan természetes mint egy szoptatás.
1. Felelősségteljes, szoptatós anya eleve be nem teszi a lábát McDonald'sba.
Az ott árusított "kaja" már a legyártása pillanatában veszélyes hulladéknak minősül.
2. a kaját helyben fogyasztó vendégeknek joguk van nyugodtan étkezni úgy, hogy a levesükbe nem lóg be más nők emlője.
Tekintettel kell lenni a többségre.
Kizavarták, kiutasították, kidobták, többnyire ilyen formában van közölve a dolog, de mondjuk nehezen tudom elhinni hogy ilyen durván történt volna az eset.
Szerintem is a média fújja fel a dolgot, ha tévednék akkor elnézést.
Szerintem sz__r!
Most komolyan.....
Egy gyorsértterembe kajálni mennek az emberek nem azért ,hogy mást nézen amig "eteti" a gyerekét.
Meg azért a csokólozás is gáz dolog.
Meg nem is értem ,hogy minek ment el 10-20 bögyös milf tiltakozni EZÉRT!?
OOPSZ....
Ennyi erővel a WestEnd közepén elkezdek masztizni és ha kiküldenek meghívom a nimfó haverjaimat ,hogy "tiltakozunk".
Ez kb. ilyen dolog.......
Hagyjuk már a babaszoptatás és a szexuális dolgok vagy az ürítés összehasonlítását. A szoptatás etetés, így eszik a gyerek. Nem szerencsés nagyközönség előtt, de attól az még evés.
Ha valaki ez a szexuális tevékenységével vagy a WC használattal méri össze, azzal valami gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!