Miért nem tiltakozik senki a McDonalds betyáros reklámjai miatt?
Ki ellen? A Fényes Tekintetű Kedves Vezetőnk és az Ő Tévedhetetlen Kormányának Vidékfejlesztési Minisztériuma ellen?
Hamburgeradó az egészségünk védelmében...
Mi az, hogy gúnyt űz belőle? Szerintem jópofa.
Amúgy meg a fényes nagy magyarságoddal inkább ennél angol marhából készült kajákat? Megsúgom, az angus burger pontosan az. Ahelyett, hogy a szép, egészséges magyar állatokat ennénk, magyar zöldségekkel... Ez a kampány erről szól, és ha magyar érzelmű vagy, akkor támogatod.
A Hamburgerben mégis mi a "junk food"?
Marhahúspogácsa, főleg zsírszegény, színhús szürkemarhából - egészséges (különben is hányszor eszik egy átlagos keresetű magyar marhahúst, ami azért egészségesebb a jobban kedvelt és nem utolsósorban olcsóbb disznóhúsnál?)
McDonalds-os Hamburgerzsömle - biztos egészségesebb, mint a TESCO-s kompresszorral felfújt 100-valahány forintos "kenyér"
hagyma - egészséges, tele vitaminnal, jó a megfázás ellen kb. ugyanaz, mint a káposzta, csak kedvelhetőbb íze miatt több ember meg is eszi
saláta - egészséges
Azt megértem, hogy az ilyen puffasztott kukoricapelyhek és társaik "junk food"-nak számítanak, de azt sose értettem, hogy a hamburger (főleg a minőségi hozzávalókból készült, nem szószban tocsogó, húst, zöldséget, gabonát egyaránt tartalmazó hamburger) mitől számít junk food-nak, amikor az ugyanezt tartalmazó, csak nem szendvicsként felszolgált marhasült vegyeskörettel már nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!