Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ehhez mi szóltok? Kizavartak...

Ehhez mi szóltok? Kizavartak egy szoptató anyát a McDonald's - ból.

Figyelt kérdés

[link]

Kissé elfogult vagyok, lévén nekünk is van egy kisgyerekünk. Értem én, hogy nem épp a legjobb helyszín megetetni a kicsit egy zsúfolt gyorsétteremben, csak valahogy nem értem, hogy lehetséges ez ebben a baromi nagy toleráns világban?

Ha egy "meleg" pár csókolózik, vagy tán ugyanaz az anyuka egy másik nővel biztos nem merték volna kivezettetni.

Olyan álságos ez az egész másságtisztelet és tolerancia - dömping.

2015. máj. 22. 18:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
97%

Azért az esettel kapcsolatban nekem nem tiszta pár dolog:

- Most akkor "kidobták" vagy megkérték hogy távozzon? Mert a kiutasít vagy kidob nem ugyanaz.

- Milyen kommunikáció zajlott a felek között?

- Mit reagált az anyuka?

Mert simán ahogy ismerem az embereket, 1-2 "anyatigris" rögtön kikelve ordítani kezd hogy hogy merészelnek szólni neki, aztán azért repül. Nagyjából mint a "volt jegyem mégis megbüntetett az ellenőr mert nem mutattam meg neki" szöveg.

2015. máj. 22. 18:59
 12/41 anonim ***** válasza:
89%

Én sem örülnék, ha egy étteremben mellettem szoptatnának. A WC-zés is természetes dolog, mégsem mindenki előtt csináljuk.

És nevetséges, ami lett belőle.

29/N

2015. máj. 22. 19:00
 13/41 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, létezik diszkréció is a világon.

Anno a buszon szemtanúja voltam, hogy egy cigány csaj a hat purdéjával körülvéve, előkapta a csöcsét és elkezdett szoptatni. Közben hangosan kárált, hevesen gesztikulált és szoptatás után elfelejtette "eltenni" a cickót.

Az emberek a tömött buszon nem győztek jobbra-balra, másfelé tekinteni zavarukban.

Mert ugye eleve lebunkózzák, ha egy szoptató nőt néz egy idegen, de akkor ne tolják a képembe.

Szálljon le mindenki a buszról, mert őnagysága szoptat?

Mindennek megvan a maga helye és ideje!!!

2015. máj. 22. 19:02
 14/41 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy meg lehet szemét vagyok, de ha én eszem, akkor lehet nem azt akarom nézni hogy más az orrom előtt szoptat. Nincs benne semmi gusztustalan, de rohadtul nem illik egy kajáldában.

"Hagyjuk már a babaszoptatás és a szexuális dolgok vagy az ürítés összehasonlítását. A szoptatás etetés, így eszik a gyerek. "

A fingás, böfögés is teljesen természetes, mindenki megszabadul a belső gázoktól, sőt, még káros is ha visszatartod, mégsem durrantok oda mások orra alá csak mert nekem úgy esik jól.

2015. máj. 22. 19:03
 15/41 anonim ***** válasza:
90%
Egy kisbabának meg van a szopási ideje. Az anyuka, mielőtt elment hazulról miért nem szoptatta meg? Akkor kibírt volna a baba l3galább 3 órát. De ha mindenáron szoptatni kellett, akkor vonuljon félre egy olyan helyiségbe, ahol nincsenek ott a vendégek.
2015. máj. 22. 19:08
 16/41 tetro ***** válasza:
16%

A meki már rég reagált, hogy egyáltalán nem egyezik a politikájukkal ez. valószínűleg egy tirpák őr túl fontosnak érezte magát.

De amúgy nem igazán értem mi a gond a szoptatással. Nyáron a városban sétálva többet látok a legtöbb tini lány melléből, mint egy szoptató anyáéból, aki előtt ott van egy baba feje. Nem igazán értem, hogy mi az érv ez ellen. Mert az hogy ne lógjon bele az ételbe más melle, az nem érv. Ahogy az sem, hogy ennek nincs itt helye. Mert annak a nyamvadt gyereknek sajnos enni kell akkor is, ha épp nem otthon vannak...

2015. máj. 22. 19:09
 17/41 tetro ***** válasza:
16%

19.08

pl hova? a szoptató szobába? vagy a wc-be?

2015. máj. 22. 19:09
 18/41 anonim ***** válasza:
63%
Pár hetes/hónapos gyerekkel eleve nem rohangál az ember az utcán!
2015. máj. 22. 19:15
 19/41 anonim ***** válasza:
38%

"Ha egy "meleg" pár csókolózik, vagy tán ugyanaz az anyuka egy másik nővel biztos nem merték volna kivezettetni."

és mi olyan igazságtalan ebben, talán a heterókat ki dobják ha smárolnak, vagy mi?

2015. máj. 22. 19:15
 20/41 A kérdező kommentje:

"és mi olyan igazságtalan ebben, talán a heterókat ki dobják ha smárolnak, vagy mi?"

Nem mondtam, hogy bárki csókolózót dobjanak ki.

De ha már kérded, igen, a homókat dobják ki ha mindenáron választanom kellene.

2015. máj. 22. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!