Ehhez mi szóltok? Kizavartak egy szoptató anyát a McDonald's - ból.
Figyelt kérdés
Kissé elfogult vagyok, lévén nekünk is van egy kisgyerekünk. Értem én, hogy nem épp a legjobb helyszín megetetni a kicsit egy zsúfolt gyorsétteremben, csak valahogy nem értem, hogy lehetséges ez ebben a baromi nagy toleráns világban?
Ha egy "meleg" pár csókolózik, vagy tán ugyanaz az anyuka egy másik nővel biztos nem merték volna kivezettetni.
Olyan álságos ez az egész másságtisztelet és tolerancia - dömping.
2015. máj. 22. 18:13
41/41 anonim válasza:
"Bár az anya előzőleg engedélyt kért egy dolgozótól a szoptatásra, a biztonsági őr, miután konzultált a főnökével, kitessékelte őt a csecsemőjével együtt. " -HVG.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!