Ehhez mi szóltok? Kizavartak egy szoptató anyát a McDonald's - ból.
Kissé elfogult vagyok, lévén nekünk is van egy kisgyerekünk. Értem én, hogy nem épp a legjobb helyszín megetetni a kicsit egy zsúfolt gyorsétteremben, csak valahogy nem értem, hogy lehetséges ez ebben a baromi nagy toleráns világban?
Ha egy "meleg" pár csókolózik, vagy tán ugyanaz az anyuka egy másik nővel biztos nem merték volna kivezettetni.
Olyan álságos ez az egész másságtisztelet és tolerancia - dömping.
Az első válaszolón megpusztulok! :D
Én max a wcbe engedném nekik,nem az asztalnál gusztustalankodni!!
Nem épp a legjobb helyszín megetetni a kicsit egy zsúfolt gyorsétteremben. Hangsúlyozom én sem tartom a legjobb választásnak a gyorsétteremben való szoptatást!
Nem szerencsés nagyközönség előtt.
Szégyen, hogy a feministák, jó szokásukhoz híven megint csak és kizárólag saját magukat helyezik előtérbe, és nem a kisbaba érdekeit nézik.
- A babának joga van olyan anyához, aki nem iszik, nem dohányzik, nem drogozik a terhesség és a szoptatás alatt.
- A babának joga van olyan anyához, aki nem fogyaszt mérgező gyorséttermi kaját, ami anyatejen keresztül a baba szervezetét mérgezi
- A babának joga van olyan anyához, aki nem viszi tömegbe, szmogos, koszos belvárosi környezetbe, pláne mert nem alakult ki az immunrendszere, nem kapta meg a védőoltásokat, tehát könnyen összeszedhet fertőzéseket, betegségeket, amik legrosszabb esetben maradandó károsodást is okozhatnak
- A babának joga van nyugodt otthoni környezetre, ahol békésen ehet és nem kutyafuttában idegen helyen
- A babának joga van olyan anyához, aki őt tekinti a világon a legfontosabbnak és soha semminek nem rendeli alá
az érdekeit.
- A babának joga van olyan anyához, aki tudja, a szoptatás a legintimebb dolog, ami összeköti az anyát a gyerekével, és ezt a közös, intim "rituálét" nem teszi közszemlére!
Összegezve: a babának joga van FELELŐSSÉGTELJES, szerető anyához!
más ha kizavarnak és más ha távozásra kérnek.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!