Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ehhez mi szóltok? Kizavartak...

Ehhez mi szóltok? Kizavartak egy szoptató anyát a McDonald's - ból.

Figyelt kérdés

[link]

Kissé elfogult vagyok, lévén nekünk is van egy kisgyerekünk. Értem én, hogy nem épp a legjobb helyszín megetetni a kicsit egy zsúfolt gyorsétteremben, csak valahogy nem értem, hogy lehetséges ez ebben a baromi nagy toleráns világban?

Ha egy "meleg" pár csókolózik, vagy tán ugyanaz az anyuka egy másik nővel biztos nem merték volna kivezettetni.

Olyan álságos ez az egész másságtisztelet és tolerancia - dömping.

2015. máj. 22. 18:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
86%

Az első válaszolón megpusztulok! :D

Én max a wcbe engedném nekik,nem az asztalnál gusztustalankodni!!

2015. máj. 22. 21:42
 32/41 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy le lehetett volna fejni és cumisüvegből etetni a gyereket és máris nincs gond...
2015. máj. 22. 22:06
 33/41 anonim ***** válasza:
85%
Ja ,aberrált aki társaságba "etet"!
2015. máj. 22. 22:49
 34/41 LazyJones ***** válasza:
87%
Ha ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy ez is csak etetés, legyen. Ez esetben azért kísérték ki, mert nem helyben vásárolt ételt fogyasztott, amit a legtöbb helyen ugyebár, tilos:P
2015. máj. 22. 22:56
 35/41 anonim ***** válasza:
97%

Nem épp a legjobb helyszín megetetni a kicsit egy zsúfolt gyorsétteremben. Hangsúlyozom én sem tartom a legjobb választásnak a gyorsétteremben való szoptatást!

Nem szerencsés nagyközönség előtt.

2015. máj. 23. 00:20
 36/41 anonim ***** válasza:
55%
Szoptasson nyugodtan nyilvános helyen, de ha mindenképpen ragaszkodik hozzá, akkor vegye a fáradtságot és takarja le egy kendővel. Arany középút. Így biztos lehet benne, hogy senkit nem fog zavarni. Amíg nem képes tolerálni azt, hogy mindig lesznek olyan emberek akiket ez zavar, addig ne csodálkozzon, hogy atrocitások érik.
2015. máj. 23. 13:10
 37/41 anonim ***** válasza:
61%

Szégyen, hogy a feministák, jó szokásukhoz híven megint csak és kizárólag saját magukat helyezik előtérbe, és nem a kisbaba érdekeit nézik.

- A babának joga van olyan anyához, aki nem iszik, nem dohányzik, nem drogozik a terhesség és a szoptatás alatt.

- A babának joga van olyan anyához, aki nem fogyaszt mérgező gyorséttermi kaját, ami anyatejen keresztül a baba szervezetét mérgezi

- A babának joga van olyan anyához, aki nem viszi tömegbe, szmogos, koszos belvárosi környezetbe, pláne mert nem alakult ki az immunrendszere, nem kapta meg a védőoltásokat, tehát könnyen összeszedhet fertőzéseket, betegségeket, amik legrosszabb esetben maradandó károsodást is okozhatnak

- A babának joga van nyugodt otthoni környezetre, ahol békésen ehet és nem kutyafuttában idegen helyen

- A babának joga van olyan anyához, aki őt tekinti a világon a legfontosabbnak és soha semminek nem rendeli alá

az érdekeit.

- A babának joga van olyan anyához, aki tudja, a szoptatás a legintimebb dolog, ami összeköti az anyát a gyerekével, és ezt a közös, intim "rituálét" nem teszi közszemlére!

Összegezve: a babának joga van FELELŐSSÉGTELJES, szerető anyához!

2015. máj. 23. 15:54
 38/41 anonim ***** válasza:
77%

más ha kizavarnak és más ha távozásra kérnek.

ennyi.

2015. jún. 2. 16:38
 39/41 anonim válasza:
88%
ebben a nagy tolerans világban is azért vannak határok, az h a biztonsági őr cselekedett az a személyes gondolkodásának az eredménye, és annak az eredménye h neki nem helyén való az ha a mekiben egy anya szoptat... es ezt a dontest nem lehet kiterjeszteni a tarsadalomra es meg osszefuggesbe sincs a melegseggel... az egesz kerdes ertelmetlen es a gondolatmentednek sincs ertelme
2015. jún. 2. 17:03
 40/41 anonim ***** válasza:
39-es! Én is biztonsági őr vagyok, és bárhol dolgoztam, az ilyen döntéseket nem magunktól kellett meghoznunk, hanem szigorúan csak valamilyen vezető utasítására. Ha ilyesmit láttunk, (nálunk is volt szoptató anya) előbb kérdezni kell, mi nem dönthetünk. Utána intézkedni.
2015. jún. 2. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!