A Demokratikus Koalícióban mégsem mindenki olyan toleráns?
Az úr valóban, elég nyersen fogalmaz, egy képviselőtől ez nem méltó.
Viszont ,nem tudom mitől homofób egy olyan vélemény, ami a reproduktív, hagyományos, hetero kapcsolatot tartja normálisnak.A melegek toleranciát követelnek, de nem tarják tiszteletben a szabad vélemény nyilvánításhoz való jogot, és rögtön homofóbnak bélyegezhetnek bárkit, aki nem ért egyet az agresszív és provokatív viselkedésükkel.
Abba a szűk kisebbségbe tartozom, akik nem rühellik Gyurcsányt, de itt most egyedül ő az aki intoleráns. Lényegében ki akarja zárni, mert máshogy gondolkodik. Mi ez ha nem liberálfasizmus?
Viszont ez egy árnyalt dolog, egyrészről megvetem amit tett, de bizonyos szempontból nézve érthető, hiszen a DK-s szavazók között sok liberálfasiszta van és ugyebár ha nem zárná ki szavazatokat vesztene.
Mi az, hogy nem toleráns?
Ha a náthás szerintem beteg, akkor én nem vagyok toleráns?
Dehogynem.
Így van ez a melegekkel, nincs velük semmi bajom, de ha kérdeznek akkor betegnek tartom őket.
Homofób, heterofób, iszlamofób, hungarofób, zsidofób, vegafób, szőrösp*ncifób...
Annyi a lényeg, hogy akinek nem tetszik a pofája, az valami köcsög XY-fób.
Faßért nem lehet kussolni, elmenni dógozni, oszt nem egymást baßtatni egész nap?
"Az anyaméhben kapott különböző hormonok mennyiségen és arányán dől el, h valaki milyen nemi identitású lesz."
Ezt a hülyeséget honnan szeded?
Czeizel Endre genetikus tudós is betegségnek tartja.
Akkor ennyi erővel ő is fóbiás...
Megjegyzem a fia is homoszexuális, azért kezdett el kutatni a témában. Ennyit erről.
Nyolcvanéves tudóst lehomofóboz pár tizenéves taknyos buzzancs. Ilyen világban élünk. Hát gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!