Ha a jobboldal toleráns lenne a melegek felé, akkor a melegek abbahagynák végre a nemzetellenes oldal támogatását?
Nagy probléma Magyarországon 1990 óta, hogy a melegek az SZDSZ-re, MSZP-re, DK-ra szavaznak, amik amerikai és izraeli érdekeknek szolgáltatják ki az országunkat, mert ezek a párton nem diszkriminálják őket.
Mikor fogja észrevenni a jobboldal, hogy úgy lehetne a melegekből a legkönnyebben ármánykodó zsidó helyett eurázsiai hazafit kovácsolni, hogyha abbahagyják ezt a retorikát, hogy a homoszexualitás egy betegség, és hasonlók?
???
Én ismerek meleg jobbikost... Amúgy nem azzal van baj, hogy meleg; ez magánügy, mindenki azt tesz a hálószobában, amit akar. A probléma az, hogy az utcán vonaglanak, gusztustalankodnak, lásd: pride felvonulás, vagy miaz (nem, nem sima csókról meg puszikról beszélek), és ez az ami miatt a jobboldal felháborodik.
Mo-n az emberek zöme toleráns a melegekkel, legtöbb ember pont leszarja hogy vki meleg-e vagy nem, csak nem vagyunk kíváncsiak, hogy a melegek mit művelnek egymás között, ami szerintem valahol érthető is..
legtöbb ismerősöm nem meleg ellenes, de rühelli a melegfelvonulásos dolgokat.. oké legyen meleg, de minek kell ezt világgá kürtölni? én sem szervezek hetero felvonulást..
van meleg ismerősöm, és még ő sem ért egyet ezzel a felvonulós izéval.. mondta hogy full semmi atrocitás nem éri amiatt mert meleg, sőt az ismerősinek a 95%-a nem is tud róla mert full leszarja.. most akkor miről beszélünk?
Milyen "nagy probléma" ??
A lakosság 4% az aki ténylegesen meleg nem csak divatból, és azoknak is csak egy töredéke ismeri el másságát, és nem a politika miatt. A legtöbbjük nincs is saját magának tisztában azzal, hogy mi a helyzet.
Ennél vannak sokkal nagyobb társadalmi problémák is.
szerintem csak az jár melegfelvonulásra, aki hiperliberális húdejó embernek gondolja magát..
valóság az, hogy az emberek 99%-ának a legkisebb problémája is nagyobb annál, mint hogy a szomszédja meleg-e vagy nem..
Nem minden homoszexuális rózsaszín tangát szőrös farokra felvevő vad neoliberális, csak a "hangos kisebbség".
Ismerek személyesen homoszexuális fideszest, és látásból jobbikosat is.
Maradnának ilyen "nemzetellenes" alakok.
A nem melegek is ugyanúgy azt csinálják.
Svédországban szobrot állítottak egy nagyinak aki a 80-as évek körül a táskájával fejbevágott egy neonáci fiatalt.
Ide is ilyenek kellenének. Hogy még csírájába fojtsuk el a kirekesztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!