Mit kaphatok ezért, hogy részegen kiabáltam, hogy éljen az MSZP és a Demokratikus Koalíció?
Figyelt kérdés
Rám hívták a rendőröket, meg megszégyenítettek, mert az egész bár rajtam röhögött, mert ezt kiabáltam részegen. Nincs szólásszabadság?2015. júl. 4. 23:08
1/9 A kérdező kommentje:
Na de erről szólnak az MSZP és a DK vagy nem-e ?
2015. júl. 4. 23:08
2/9 anonim válasza:
Még a gyengébbnél is gyengébb troll kérdés.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
A bárok meg a kocsmák se a régiek már.Az én időmben biztosan összevertek volna téged ezért
7/9 anonim válasza:
Érdekes...
Tintin részegen meg ezt kiabálta: "Éljen Alcazar tábornok! Éljen a sült krumpli!"
9/9 anonim válasza:
Kérdező! Nem rokonod véletlenül a Rasztás Dzsimi által linkelt videóban látható értelmiség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!