Magyarország visszafelé fejlődik?
Hivatalos magyar kormányi álláspont a feketékre, 1960-as évek:
"A fény a napból jön, s a Földnek kincset ér,
A néger barna tőle más pedig fehér.
De lent a forró égöv alján, és az Elba partján,
Egy színű csak, piros már a vér!"
Hivatalos magyar kormányi álláspont a feketékre, 2010-es évek:
"Nem veheted el a magyarok munkáját!" és a többi hasonló plakát.
Jelenleg munkanélküli vagyok, szóval anélkül, hogy a hasonló végzettségű bevándorlók elvennék a munkámat, szerintem előbb nekem kellene, hogy legyen nem?
Egyébként elég már a balos hecckampányból. Amit most írtam az a lényeg. Amíg itt vannak ilyen körökből munkanélküliek ne kelljen már azon a kevés álláson is osztozkodni messziről jöttekről. Nem mind fogorvos-mérnök tudniillik...
na majd pont magyar bérért jönnek ide.lehet hogy itt ötször annyit keres de ötször annyit is fizet az ételért stb.arányaiban sírva menekülne haza a többség pár hónap után.
másik hogy állítólag munkaerő hiány van.nekem van több szakmám de sehova nem vesznek fel.akkor ki veszi el kinek a munkáját?tehetnek nekem egy szívességet.
anyagilag érezni a visszafejlődést.kivéve persze néhány törvény felett álló embert.
Igazából mi a fenét akarsz az ilyen kérdésekkel?
Hogy fejlődne visszafelé? A plakát nincs összefüggésben a fejlődéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!