Külföld: Magyarország visszafelé halad, nektek is feltűnt?
Figyelt kérdés
Pár külföldi -köztük németek - ha meghallják milyen rendeletek, változások lépnek Magyarországon életve, meghökkenve állapítják meg, hogy ez az ország visszafelé halad. Én is így látom. Alig várom, hogy elköltözhessek, felvegyem egy másik ország állampolgárságát, megváltoztassam a nevem és része legyek egy vidámabb, elégedettebb közhangulatú ország kultúrájának. Van itt még rajtam kívül valaki aki menekül innen?2013. okt. 4. 11:39
2/18 anonim válasza:
Te vagy az, aki a problémát nem megoldani, hanem kikerülni akarja.
Próbálkozhatsz. Nem lesz sikered, de el úgy sem hiszed. Ezért meggyőzni nem akarlak. Csak szóltam.
Különben tényleg visszafelé halad sok vonatkozásban, másban meg nem. A mi dolgunk, hogy ne így legyen.
3/18 anonim válasza:
Nem kell innen menekülni. Más sokkal szegényebb országokban lényegesen boldogabbak az emberek. Itthon is kialakíthatsz magadnak egy számodra megfelelő környezetet, bár ez nem lesz egyszerű.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok politikus, sem csókos, annyit tudnék tenni hogy tüntetésekre járok, ahol szét is verhetik a fejem. Inkább meghagyom másnak ezt az élményt.
2013. okt. 4. 12:27
5/18 anonim válasza:
A legjobb megoldás ha elszaladunk,nem?
Szaladj csak...marad itt még magyar aki nem csak a jelent nézi hanem a multunkat a kultúránkat és a jövőnket is optimistán látja.
De ha el is mész ne feledd el ezt a három szót;
SZERETET!
TISZTELET!
ÉS BECSÜLET!
Ha innen elszaladsz akkor máshonnan is elfogsz szaladni mert a fent emlitett három szóbol egy sincs meg benned.
6/18 anonim válasza:
Őseink ide menekültek a besenyők elől de azért mi ne meneküljünk tovább mert magyarok vagyunk...
7/18 A kérdező kommentje:
Ki nem tolja le a besenyőket?:D Én most élek, most vagyok fiatal, nem áldozom fel az éveimet a semmiért. Majd ti megteszitek. Sok sikert. Ettől nem lesz glória a fejetek felett.
2013. okt. 4. 12:41
8/18 anonim válasza:
Én besenyő vagyok ugyhogy kergetni foglak.
9/18 A kérdező kommentje:
:D hehe.
2013. okt. 4. 12:49
10/18 anonim válasza:
Igazad van, ha fiatal lennék, egy percig nem maradnék tovább, mint amíg muszáj! Itt nincs jövő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!