Külföld: Magyarország visszafelé halad, nektek is feltűnt?
Én Ausztriából költöztem Magyarországra, pár éve.
Nem mondom azt, hogy minden a legnagyobb rendben, de az túlzás, hogy visszafelé halad.
Németországban is van ami fordítva halad , meg visszafelé, csak ehhez le kellene venni a szemüveget.
Szervusz
Pontosan azért érzel így, mert még fiatal vagy.
Ha ott ahol felnőttél nem tanítottak meg gyökeret verni, bárhová mész, mindenütt gyökértelen maradsz. A leendő boldogságod a fejedben, illetve a gondolkodásodon múlik, dől el, nem attól függ hol élsz.
Lehet Magyarországon is boldog lenni és nagyon boldogtalan esetleg gazdagabban, külföldön. Nem ezen múlik.
Nem én találtam ki azt, hogy a pénz nem boldogít, és azt sem, hogy mindig ott jobb, ahol mi nem vagyunk. Írtad, hogy fiatal vagy. Ezért gondolkodol így.
Én "külföldön" élek, sokkal nehezebb körülmények között mint TE.(Hidd el tudom miről beszélek). De boldog vagyok, és nem mennék sehová, mert megtanultam a megelégedettség titkát Pál apostoltól. Köszönöm jól vagyok.
Üdvözlettel: Zita
Amúgy egyetértek, a pénz nem boldogít. Az a megélhetéshez kell. S kint van annyi ami normális élethez kell, idehaza csak keveseknek. Aki nem tartozik közéjük, de normálisan akar élni annak fontolóra kell vennie a külföldi munkát.
De valóban nem a pénztől lesz boldog. Attól max. jóllakott lesz.
Bár ez se igaz, a tescoban gyakran 50 Ft/kg a rohadt krumpli, úgyhogy itt se kell feltétlenül éhezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!