1/6 anonim válasza:
Nem azt jelenti hogy ott a legveszélyesebb élni ahol a rendőrségnek sokat "dolgozik".
Mert ahova ki se mennek a rendőrök intézkedni az nincs benne a statisztikában bűncselekmény címen.
5/6 KZitus válasza:
Szia
A válaszokból is láthatod, hogy nézőpont kérdése. Amikor elolvastam a kérdésed, rögtön arra gondoltam, hogy ott, ahol háborúznak. De ez nem így van. Sok-sok veszélyes hely van a világban, a saját környezetünkben is. Például ahol én élek, este vannak környékek, ahol nem ajánlatos egyedül járni. És mi van azokkal, akik rá vannak kényszeredve(pl.munka, iskola), hogy naponta ott menjenek el? Az én lányomat is megkergették(3fiú), amikor a főiskoláról télen fél 5-kor jött hazafele. Megrázó élménye volt hidd el!
Látod sok mindentől függ.
Üdv. Zita
6/6 anonim válasza:
Zitának igaza van! Szíriában rettegnek a haláltól. Magyarországon rettegnek mindennap a megélhetésért, attól hogy az egyre szaporodó munkanélküli kirabolja őket. Nem biztos, hogy az ő rettegésük nagyobb Szíriában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!