Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen testalkatú lányok jönnek be a legjobban fiúk? Milyen lányokat neztek meg először egy buliba?
Most így hirtelen hírességet nem tudok mondani 😄 De szeretem ha a lány kisebb mint én, mondjuk ez a 188 centimmel nem ritka dolog. A vékonyak és a kissé teltebb lányok egyaránt tetszenek, de utóbbit úgy kell érteni hogy valóban csak annyira legyen cukin telt hogy legyen mit rajta fogni 😄
21F
Hogy-hogy milyen testalkat? Amilyeneket a médiában látsz. :D
Egyébként egyénfüggő, hogy kinek mi jön be. Van akinek a teltebb, van akinek a nagyon vékony.
Tapasztalataim alapján a legjobb ha egy lánynak szinte nincs hasa, legalább is nagyon kicsi, van melle, de nem túl nagy, és formás feneke van, de a combja már vékonyabb. Arcra változó, de általában a királynős, gazdag, előkelőbb arcok és öltözködésű lányok tetszenek a csávóknak. Valamint minél gyerekesebb, kislányosabb arcuk van.
A tipikus IG modellek szerintem a legtöbb srácnak bejönnek:
Nekem személy szerint az erős vonások(mások szerint a boszorkányok jönnek be :D), esetleg egy durvább, komolyabb arc sokkal vonzóbb NEKEM.
18/F
Miért mire kellenének? Ő is tudja, hogy mit kínál. Ezek a csajok nem akarnak komoly kapcsolatot. Akkor miért erőltetné bárki is?
Aki buliba megy az ránéz ilyen lányokra, hiszen akkor nem járna bulizni.
Mindenkinek az a véleménye, hogy jól néznek ki, egy éjszakára tökéletes választás, és ezt ezek a lányok is tudják, csak szórakozni akarnak. Ebben nincs semmi plusz, szimpla szórakozás, kaland.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!