LÁNYOK: mien testalkatú fiúk teccenek külsöre a legjobban? (nem példát kérek)
külső tulajdonságokra kérdezek: pl.: sovány, magas, alacsony, sörhasas, vastag, kigyurt: ha kigyurt hogyan: szálkás, vagy inkább izömtömegre gyúrt, vagy csak alapkigyurtságú, esetleg eres, vastag/vékonynyakú, deltás, csontos, vastag vagy vékonylábú, szőröshasú/mellű/hátú...stb:
meik igen; meik nem; meik nem számit?
szia!
magasabb nálam,sportos testalkat,szőrzet a mellkason hason végigvonulva ,
nem tetszik:nagyon kigyúrt vagy hájas .Legyen izma de azért olyan kis húsos is legyen .
vmi iylesmi
legyen vékony, alacsonyabb fajta (160-170 cm), kisfiús alkat, ne legyen rajta háj, se sörhas meg semmi ilyesmi. Ne legyen túl izmos, se kigyúrt. szőr megengedett a karján és a lábán, máshol nem.
25/L
Nagyon magas (190 körül,de ha magasabb az sem baj)a magas pasik a gyengéim.
A testalkata legyen átlagos,nem is nádszálvékony,ne legyen csontos de húsi se.A sörhas nem jön be, a nagyon kigyúrt pasikat sem szeretem,de azért legyen egy kis izomzata a gyereknek:)A hasa legyen kockás és szépen kidolgozott a háta,de nem kétajtós szekrény.Nem tetszik az sem ha valakinek látszanak az erei.A lába is a kettő között ne legyen pálcika,de túl vastag se legyen.A hason nagyon szexy tud lenni az a keskeny csík,a mellkasán is lehet pár szőrszáll.
utolsó WOW!
na nekem is iylneek jönnek be:)
beszarok...:D
azt hittem hogy 5ből legalább ketten linkelik az én képeimet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!