Milyen testalkatú lányoknak áll legjobban a nagyon hosszú haj?
Alacsony/magas/vékony/duci/teltkarcsú/kövér/
Szerintem ez nem az alaktól függ, hanem az arctól..
De ami az elsőnek és a 6-nak van az már szerintem csúnya, nagyon hosszú..
a 9-nek hááát mit mondjak fúj... :)
Szóval szerintem bárki szépen nézhet ki hosszú hajjal, de akkor az a haj legyen szép, ápolt.
Amúgy nekem is fenékig érő hajam van, de tovább nem akarom növeszteni már :)
21L
A vékonyaknak. Meg ugye fazontól függ, az eleje-hussza egyhosszú fazontalan haj senkinek nem áll jól és még kövéríti is az embert. A legbénább pedig, mikor látszik, hogy össze volt fonva, csak van és hosszú... na az öregít és kövérít is rajtuk. :S
A második pl. tök jó, van valamennyi fazonja is, meg a csajnak is jól áll. Valami hasonló lenne az én hajam is, csak most kicsit rövidebb, alacsony vagyok, mégis jól áll.
Viszont egyik ismerősömnek csípőig érő haja van, a csaj egy égimeszelő, de ducibb. És valahogy sehogy nem áll neki jól.
De szerintem frizura kérdése az egész, biztos meg lehet csinálni úgy, hogy jól álljon.
Én eddig úgy vettem észre, hogy a nagyon magas lányoknak nem áll jól, főleg akkor nem, ha egyenes a hajuk. Úgy néznek ki, mint a Hogyishívják kuzin az Addams familyben.
http://www.youtube.com/watch?v=2zisaeGdlaw
Nekem a nagyon hosszú haj egyáltalán nem tetszik, ha egyenes, max a csípőig érő.
A legjobban szerintem a nőies alkatú lányoknak áll, akiknek vékony a dereka, de a csípője szélesebb, a tipikus homokóra alak. http://www.youtube.com/user/bishonenrancher#p/u/20/270y7UY_7hw
Neki jól áll, a béna frufrut leszámítva.
Nekem pont ilyen hosszú a hajam, mint a csajnak a videóban. Átlagos magasságú vagyok és nem sovány, de szerintem nekem még nyújtja is az alakom a hosszú haj ahelyett, hogy összenyomná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!