Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szeret ennyi nő sikertel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret ennyi nő sikertelenséget hazudni? És mi ez a kettős mérce a sikertelenséggel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az már megszokottnak számít, hogy a férfiak naponta írnak ki kérdést, hogy nem megy nekik az ismerkedés, szüzek, nem találnak kapcsolatot. Ilyenkor rendszeresen odaírják páran, hogy ők lúzerek, nem tesznek semmit az ismerkedésért és hasonlók.

Ha épp másfele megy a téma, elég sokszor jönnek nőktől is olyan válaszok, hogy náluk még soha, senki sem próbálkozott, ők nem kellettek senkinek. Ma is volt egy olyan válaszoló, aki leírta, hogy buliban senki sem ment oda hozzá, csak a szebb barátnőjéhez. Eközben általában még a rondább lányoktól is azt hallani, hogy bulin próbálkoznak náluk. Ezeknél az állítólagosan "sikertelen" lányoknál valamiért senki sem írja, hogy lúzerek.

Bónuszként, a környezetemben is van pár olyan lány, aki állításuk szerint nem kell senkinek. Ez szép és jó, de mivel egy környezet vagyunk, mindnél tudom, hogy de, próbálkoztak náluk pasik. Átlagos és teljesen normális pasik is.

Ezeknek a nőknek miért jó azt hazudni, hogy nem kellenek senkinek? Ezen az oldalon is egy csomó kérdésnél miért ír pár nő ilyen kamu válaszokat? (Volt olyan, aki rám írt, beszélgettünk és kiderült, hogy amíg a válaszában azt írta, hogy nem kellett még soha senkinek, volt már több pasija. És mindet ő dobta.)

2019. máj. 28. 23:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
38%

és szerinted ez a nő talál magának egy gazdag görög félistent ?:D

gegyébként az a baj, hogy a ti logikátok mentén élve csak gazdag és kigyúrt pasiknak lenne csajuk. ehhez képest ha végigméz egy plázán egy szombati napon, látsz nővel mackós férfit, sőt a legtöbb ember "átlag" ha kimész az utcákra és mégis nagyon sokaknak van nője.

akkor ezt mégis mivel magyarázod?

amikor meg arról beszélünk, hogy "lejjebb adni", akkor nem valami bányarémet kell vizionálni. figyelj, én egy szép arcú, de duci lány vagyok (70 kg szóval nem a szétfolyós de nem is a kis kapaszkodó kategória.)

szerinted ha én mindig csak a legmenőbb, sportoló, kigyúrt srácokat vettem volna észre a környezetemben, lenne most pasim?:D soha nem is álmodoztam arról hogy egy ilyen kaliberű pasi leáll velem, mert nem az én "szintem". láttam hogy az ilyenek a jó alakú, sportos barátnőimet kedvelik, ennyi.

amikor megtetszett valaki, úgy komolyan, azok sosem az ilyen srácok voltak. eleve ki is vettem őket a képletből.

másrészt meg nekem marhára nem is ez a legfontosabb, a külső annyiban fontos, hogy mint az előző írta, legyen meg a kölcsönös vonzalom. és nem, ez nem egyenlő a tömött pénztárcával meg a calvin klein gatyamodellséggel ahogy ti mondjátok :D tetszett már 165 centis srác mert olyan dumája volt és magabiztossága és helyes arca. tetszett 190 centis mackós. nincs a fejemben egy kép hogy KELL kinéznie a srácnak, rengeteg féle ember tud tetszeni.

amúgy meg nincsenek "femináci barátnőim", a ma feminizmusával én nem értek egyet, pl a női kvótákkal, stb, olyan kerüljön azokra a helyekre aki a legmegfelelőbb. addig értek egyet a feminizmussal, hogy ugyanolyan kompenzációt kapjon mindenki a munkájáért, ne ismerjenek el jobban egy férfit, ne fogadják el jobban az ötleteit pl egy munkahelyen, csak mert férfi.

2019. jún. 1. 10:59
 62/66 anonim ***** válasza:
66%

Az a durva, hogy gyakran tényleg találnak ilyen férfit az ilyen nők. Persze általában más nőkkel kell osztozniuk rajta. Vagy éppen keseregnek azon, hogy ők senkinek nem kellenek, ami azért van, mert amellett, hogy egekben vannak az igényeik, rondák és igénytelenek, még buták és elviselhetetlenek is.

Átlagos férfit ritkán lehet nővel látni. Azok a férfiak, akiket ti nők átlagosnak neveztek, kifejezetten jóképűek. Nem mondom, nagy ritkán én is látok átlagos férfit nővel, de az ilyenek általában addig tartanak, amíg a nő nem talál magának egy jobban kinéző kant.

Az, hogy 165 centis pasi is tetszett már neked, nagyon átlátszó hazugság. Ilyen nincs.

2019. jún. 1. 11:09
 63/66 anonim ***** válasza:
38%

fél évig együtt voltunk, belinkeljem neked a fb profilját?:D

sőt, most egy objektíven nálam szebb barátnője van, aki magasabb is nála. :D

de mondom, amíg tényeket tagadsz meg szerinted minden hazugság, ami nem illik a világképedbe, addig felesleges veled beszélgetni...

2019. jún. 1. 11:15
 64/66 anonim ***** válasza:
100%
Bárki be tudja linkelni a facebook-profilját egy alacsony embernek, azzal még nem bizonyítanál semmit.
2019. jún. 1. 11:32
 65/66 anonim ***** válasza:
54%

hát jó :D mondjuk csomó közös képük fentvan a dögös magasabb barátnőjével, gondolom az meg photshop, és valójában a lány nem is létezik XD

najó hagyjuk ezt

2019. jún. 1. 11:45
 66/66 anonim ***** válasza:
60%
Kedves 39%, nem értem neked miért fontos az intelligencia egy nőél, ha te sem vagy intelligens? Egyszerűen buta vagy és rosszindulatú. Hazugnak nevezel embereket amikor leírják a saját tapasztalatukat. Az én volt férjem is 165 cm magas, én 162 cm mi olyan hihetetlen ezen? A 170 cm magas tesóm felesége 176! tehát még magasabb is nála és szép is. Persze mindezt nem fogom bizonygatni neked, mert képtelen vagy kilátni a dobozból amit te húztál a saját fejedre. Ennyire futja tőled.
2019. jún. 1. 12:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!