Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a külső és az elvárások között van kapcsolat, tehát minél szebb, csinosabb egy nő annál magasabban van mérce?
Igen, de a férfiaknál ugyanez a helyzet, nem? Egy jóképű, magabiztos, intelligens férfinél is szerintem magasan van a mérce.
Szerintem egy ember nagyjából "tudja" saját szintjét, a mérce "magassága" meg azért sokszor relatív...
Mit értesz ez alatt? Nekem hegyi trollként is a helyes, izmos férfiak tetszettek. Nyilván nem sírtam, hogy de méééért nem jönnek össze velem.
A mércém mindig ugyanott volt, csak hozzáigazítottam magam.
Minél szebb egy nő, annál többen udvaroknak neki, és természetesen ő is azt választja, aki a legjobb.
Jótékonysági dugás, szánalomból nem létezik.
Nem tudom, de szerintem retardáltak kérdezgetnek ilyeneket.
A normális férfi ismerkedik egy adott nővel, hogy megtapasztalja, hogy hol van a mérce, nem általánosítgat, mert értelmetlen.
Azt az időt, amit ilyen kérdések firtatására fordítasz, azt akár ismerkedésre is fordíthatnád.
Nem mindenki méri ezt olyan mércével, mint te, szerintem erre nincs egységes mérce. Pl. Aki számodra tökéletes "fullos nő", 10/10, az lehet mások számára r*ba-cos beütésű, visszataszító nő, míg a visszafogott, szolid külsejű nőket tartják vonzónak.
A "csinos" fogalmát illetően embereként megosztanak a vélemények és stílusok. Sokféleképpen lehet egy nő csinos, mindenkinek mást jelent csinosnak lenni. Ami másnak csinos, az lehet nekem giccses, ízléstelen.
Pl. vannak akik igazán csinosnak tartják az ilyen nőket, míg másoknak ez átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!