Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a külső és az elvárások között van kapcsolat, tehát minél szebb, csinosabb egy nő annál magasabban van mérce?
Figyelt kérdés
2018. szept. 13. 09:48
11/15 anonim válasza:
Muszájnak éreztem hozzászólni ehhez a kérdéshez.
Szóval, szerintem igen, van a nőknél is ilyen mérce, de hát gondolom a férfiaknál ugyanúgy...
12/15 anonim válasza:
Lehet ez egyéjszakásokra helytálló de hosszútávú kapcsolatnak vagy férjnek mást választ a nő. Hidd el fének attól hogy a top csávót lenyúlják majd mások, és amúgyis férjnek olyat választanak leggyakrabban mint az apjuk. És szerencsére vannak 10/10-es nők akiknek csúnya apjuk van :D
Amúgy ha jól kinyitod a szemed az utcán (és nem a tvben meg a sztori magazinban) akkor találhatsz szép számmal csúnya nő-top csávó és top nő-gáz csávó felállást is.
13/15 anonim válasza:
Minél többől válogathat egy nő (vagy férfi), annál többől válogat. Nem rocket science ezt megérteni...
14/15 anonim válasza:
Nem vagyok szép és csinos, de nekem eddig akadt jól kinéző férfi.
15/15 jani273 válasza:
nincs kulombseg akit a szomszed oltoztet annak tok mindegy mi van. A szepseg mindig a szemlytol fugg aki nezi dolgokat. AMi neked szep lehet hogy nekem csunya. Kapish???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!