Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeret ennyi nő sikertelenséget hazudni? És mi ez a kettős mérce a sikertelenséggel kapcsolatban?
Az már megszokottnak számít, hogy a férfiak naponta írnak ki kérdést, hogy nem megy nekik az ismerkedés, szüzek, nem találnak kapcsolatot. Ilyenkor rendszeresen odaírják páran, hogy ők lúzerek, nem tesznek semmit az ismerkedésért és hasonlók.
Ha épp másfele megy a téma, elég sokszor jönnek nőktől is olyan válaszok, hogy náluk még soha, senki sem próbálkozott, ők nem kellettek senkinek. Ma is volt egy olyan válaszoló, aki leírta, hogy buliban senki sem ment oda hozzá, csak a szebb barátnőjéhez. Eközben általában még a rondább lányoktól is azt hallani, hogy bulin próbálkoznak náluk. Ezeknél az állítólagosan "sikertelen" lányoknál valamiért senki sem írja, hogy lúzerek.
Bónuszként, a környezetemben is van pár olyan lány, aki állításuk szerint nem kell senkinek. Ez szép és jó, de mivel egy környezet vagyunk, mindnél tudom, hogy de, próbálkoztak náluk pasik. Átlagos és teljesen normális pasik is.
Ezeknek a nőknek miért jó azt hazudni, hogy nem kellenek senkinek? Ezen az oldalon is egy csomó kérdésnél miért ír pár nő ilyen kamu válaszokat? (Volt olyan, aki rám írt, beszélgettünk és kiderült, hogy amíg a válaszában azt írta, hogy nem kellett még soha senkinek, volt már több pasija. És mindet ő dobta.)
hát fura, én rengeteg nem hűde jó pasi mellet látok nőt ha kimegyek az utcára.
akkor azok élienek? vagy micsodák?
de bizonyára neked van igazad. nyisd ki a szemed mondjuk, hasznos tud lenni
"hát fura, én rengeteg nem hűde jó pasi mellet látok nőt ha kimegyek az utcára."
Hát persze, mert nő vagy, így számodra a férfiak 90-95%-a nem hűdejó pasi, és minimum 60-70%-ukat kifejezetten csúnyának tartod.
Persze mert csak az alfakat veszem eszre ugyebar:Dd hagyjuk mar. Valahogy mjndent jobban tudsz rolam mint en magam, nem furcsa ez neked?
A pasil negyedet kb kifejezetten jokepunek latom, a negyede helyes, a negyede atlagos es kb a negyede csunya.
De mindjart megmagyarazod ugyis, h biztos hazudok.
mint a székely bácsi, ilyen állat nincs mint a zsiráfXD
tök jó, hogy úgy hogy semmit nem tudsz rólam, de konkrétan semmit, el tudod dönteni helyettem, milyen férfiak tetszenek nekem és kit tartok csúnyának. tudod, ez az önigazoló önáltatásnak már egy nagyon magas szintje.
na szia, nem vitatkozom bigottakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!