Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szeret ennyi nő sikertel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret ennyi nő sikertelenséget hazudni? És mi ez a kettős mérce a sikertelenséggel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az már megszokottnak számít, hogy a férfiak naponta írnak ki kérdést, hogy nem megy nekik az ismerkedés, szüzek, nem találnak kapcsolatot. Ilyenkor rendszeresen odaírják páran, hogy ők lúzerek, nem tesznek semmit az ismerkedésért és hasonlók.

Ha épp másfele megy a téma, elég sokszor jönnek nőktől is olyan válaszok, hogy náluk még soha, senki sem próbálkozott, ők nem kellettek senkinek. Ma is volt egy olyan válaszoló, aki leírta, hogy buliban senki sem ment oda hozzá, csak a szebb barátnőjéhez. Eközben általában még a rondább lányoktól is azt hallani, hogy bulin próbálkoznak náluk. Ezeknél az állítólagosan "sikertelen" lányoknál valamiért senki sem írja, hogy lúzerek.

Bónuszként, a környezetemben is van pár olyan lány, aki állításuk szerint nem kell senkinek. Ez szép és jó, de mivel egy környezet vagyunk, mindnél tudom, hogy de, próbálkoztak náluk pasik. Átlagos és teljesen normális pasik is.

Ezeknek a nőknek miért jó azt hazudni, hogy nem kellenek senkinek? Ezen az oldalon is egy csomó kérdésnél miért ír pár nő ilyen kamu válaszokat? (Volt olyan, aki rám írt, beszélgettünk és kiderült, hogy amíg a válaszában azt írta, hogy nem kellett még soha senkinek, volt már több pasija. És mindet ő dobta.)

2019. máj. 28. 23:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
33%
Azért mert a nemalfa férfiakat mélységesen megvetik és lenézik. Számukra ők nem is emberek. Így értik amikor pl bebüfizik hogy dehát ők nem kellenek senkinek.
2019. máj. 29. 09:47
 12/66 A kérdező kommentje:

#5: Szerencsére az, hogy valaki mennyire ostoba, nem attól függ, hogy számodra mennyire kényelmetlen egy kérdés. És attól sem, hogy mennyire próbálod félremagyarázni.

A bulis helyzetet példának írtam, mert ez bárki számára fél perc alatt leellenőrizhető. Ugyanúgy próbálkoznak náluk neten is.

Ha rám csak 1-2 nekem nem bejövő nő hajtana, akkor azt mondanám, hogy nincs képben olyan, aki bejönne. Nem azt, hogy nincs senki. A kettő mást jelent. (Az csak mellékes, hogyha pasiként azt meri valaki mondani, hogy csak csúnya és dagadt nők próbálkoznak nála, de neki ez nem kell, akkor itt kuss a neve, ne legyenek nagyok az igényei, stb.)

A párod előtt nem is volt szex vagy csók? Hány éves vagy most?

De ezek a nők nem pótlékként voltak kezelve.

#6: True. Pont erről van szó. De miért nem lehet nyíltan kimondani, ha valaki így érti?

#7: Azért nem a lányok írnak ki ilyen kérdést, mert a lányok kiválasztják a legjobban kinéző pasit. Ők jellemzően olyan kérdéseket írnak ki, hogy egy világi gyökérrel vannak együtt, mit tegyenek.

Fura amúgy, hogy már a második válasz, ahol hirtelen a csúnyadagi lányok rosszak lettek. Más kérdéseknél már ilyenkor menni szokott a veszekedés, hogy a csúnyadagi nők is értékesek.

#8: Ez így teljesen korrekt. Szépen leírtad.

#9: Nem tök mindegy, hogy mit ír egy nő. Ha mást ír, mint ami történt, akkor értelemszerűen hazudott.

Ezen a "rosszindulatú frusztrált férfiak" szinten lépj már túl. Aki gondolkozik és nem arra jut, mint te vagy számodra kényelmetlen dolgot mond, az nem lesz automatikusan rosszindulatú frusztrált férfi. Elég kiábrándító, hogy itt mennyi hozzád hasonló emberkének áll annyiból a szint, hogy ezt odavágja pár kérdéshez és akkor kész, neki van igaza.

Fröcsögni sem fröcsögtem senki. Rbancnak sem tartok attól valakit, hogy 300 srác áll előtte sorba.

A többit is elolvastam, de igazából csak pont az látszott belőle, amit a férfiakra próbáltál ráhúzni: Frusztráció. Kár rád pazarolni a szót, amíg a kérdésre képtelen vagy válaszolni és csak vagdalkozol. Nőj fel.

#10-es jól leírta. Elég vicces, amikor témától függően pont mindig rossz srácokról van szó. Részegek, pervezek, bunkók.

Egy ilyen "csak nyomi srácok próbálkoztak nálam" nő ismerősömnél pl. elég jó srácok is próbálkoztak. Az egyikük ráírt neten, a csaj lekoptatta és hangoztatta, hogy már megint egy nyomi. Később egy társaságban összefutottak úgy, hogy a társaság másik nő tagjával volt a srác. Hirtelen mégsem volt annyira nyomi...

#11: Vannak ilyen nők, ez tény. De nem mondanám mindet ilyennek.

2019. máj. 29. 12:43
 13/66 anonim ***** válasza:
25%
Miért baj, ha totálisan lesz.arom azokat a férfiakat, akik nem kellenének soha az életben? Én sem éreztem sikeresnek magam attól, hogy azok próbálkoztak régen, amelyik nagyon gáz volt, azt emberszámba sem vettem.
2019. máj. 29. 12:51
 14/66 anonim ***** válasza:
42%

"Ezen a "rosszindulatú frusztrált férfiak" szinten lépj már túl."

Aki egy gyakorin, név és arc nélkül, számára totál ismeretlenként írt válaszom alapján megmagyarázza, hogy hazudok, nincs is úgy, ahogy én tapasztalom, valójában próbálkoznak nálam férfiak napi szinten, mer' neki is az irodában az Ildikó ezt szokta mondani, oszt érdekes módon mégis hallottam, hogy elhívta kávézni a Feri múlt héten, az mégis mi, ha nem rosszindulatú és frusztrált?

2019. máj. 29. 13:01
 15/66 A kérdező kommentje:
A felettem lévő 2 hozzászóló, légyszi, olvassa át újra, amiket írtam és amit pár válaszoló írt. Ezekre a szintű válaszokra már lett reagálva. Értő olvasás...
2019. máj. 29. 13:23
 16/66 anonim ***** válasza:
90%
13* ilyen viselkedéssel vénlány maradsz
2019. máj. 29. 15:43
 17/66 anonim ***** válasza:
89%
1* te szoktál mindenkit jelentgetni? te vagy a besúgó?megismertelek!
2019. máj. 29. 15:50
 18/66 anonim ***** válasza:
60%
6 éve élek stabil kapcsolatban, de ha egyszer neadjisten vége lenne, akkor is inkább lennék vénlány, minthogy leálljak olyanokkal, akik már alapból ne is tetszenek.
2019. máj. 29. 15:56
 19/66 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tetszik valaki, akkor is ha például ocsmány, nem biztos hogy később nem esnél bele. gondolj csak quasimodora!
2019. máj. 29. 16:05
 20/66 anonim ***** válasza:
75%
#8 + kérdező: Nem, 25 éves koromig nem volt csók és együtt járás sem, nemhogy szex. A férjem volt az első. Mert előtte ha elmentünk valahova, mindig a szép barátnőim kellettek mindenkinek. Bocs, ha a részeg fazonokat, meg fogatlan, tapló hulladékokat meg a mindenkit megdugok Józsikat nem veszem férfiszámba, de nehogy azt gondoljátok, hogy egy komoly kapcsolatban gondolkodó nőnél ők bármit is számítanak. Ettől nem növekszik az önbizalmam, hiszen ezek mindenkinél bepróbálkoznak. Innentől értelme sincs annak, amit írtok, hogy a nő választ...miből is? Csak a szép nőknél próbálkoznak be értelmes férfiak is, nekem éveket kellett várnom erre. És az hogy egy kanos undorító pasi aki bárkit megdugna rám mászik (mint ahogy 5 perccel később egy másik lányra) az nem választék, nem udvarló, nem esély hanem undorító érzés. És nem a fehér lovon herceget várjuk, hanem egy normális átlagos pasit akivel bejövünk egymásnak. Szerencsére ez nekem már megvolt, most 42 éves vagyok, de én nem a mostani állapotról beszélek.
2019. máj. 29. 16:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!