Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szeret ennyi nő sikertel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret ennyi nő sikertelenséget hazudni? És mi ez a kettős mérce a sikertelenséggel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az már megszokottnak számít, hogy a férfiak naponta írnak ki kérdést, hogy nem megy nekik az ismerkedés, szüzek, nem találnak kapcsolatot. Ilyenkor rendszeresen odaírják páran, hogy ők lúzerek, nem tesznek semmit az ismerkedésért és hasonlók.

Ha épp másfele megy a téma, elég sokszor jönnek nőktől is olyan válaszok, hogy náluk még soha, senki sem próbálkozott, ők nem kellettek senkinek. Ma is volt egy olyan válaszoló, aki leírta, hogy buliban senki sem ment oda hozzá, csak a szebb barátnőjéhez. Eközben általában még a rondább lányoktól is azt hallani, hogy bulin próbálkoznak náluk. Ezeknél az állítólagosan "sikertelen" lányoknál valamiért senki sem írja, hogy lúzerek.

Bónuszként, a környezetemben is van pár olyan lány, aki állításuk szerint nem kell senkinek. Ez szép és jó, de mivel egy környezet vagyunk, mindnél tudom, hogy de, próbálkoztak náluk pasik. Átlagos és teljesen normális pasik is.

Ezeknek a nőknek miért jó azt hazudni, hogy nem kellenek senkinek? Ezen az oldalon is egy csomó kérdésnél miért ír pár nő ilyen kamu válaszokat? (Volt olyan, aki rám írt, beszélgettünk és kiderült, hogy amíg a válaszában azt írta, hogy nem kellett még soha senkinek, volt már több pasija. És mindet ő dobta.)

2019. máj. 28. 23:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
Na, a 27-es le is írta a szomorú valóságot. Hogyha ennyien állítják, akkor bizonyára igaz lehet.
2019. máj. 29. 23:54
 32/66 anonim ***** válasza:
49%

"Én is ismerek ilyen csajt! Sír hogy nem kell senkinek! Közben fel év alatt kb 30 férfival randizott, szexelt és ki tudja miket csinált!"

Ez egy párkapcsolatra vágyó nő esetében egyenlő azzal hogy nem kell senkinek. Kellett párkapcsolatra? Nem kellett. Azt akart? Igen. Ennyike. Amúgy meg nagyrészt a rosszindulat beszél belőled, nekem kevés olyan szingli nőismerősöm van, aki össze-vissza dugna azért, mert megteheti. A többségünk olyannal akar dugni akivel kapcsolatban van, mit nem lehet ezen érteni? Ne a parti ribik alapján ítéld már meg a nőket...

"Szóval az lehet hogy párkapcsolatba nem került egyikkel sem de hogy “nem kell senkinek” ?"

Tegyük fel, hogy vegetáriánus vagyok és undorodom a hústól. Éhes vagyok, ételre vágyom. az ismerőseim ajánlgatják nekem a sült husikat, kolbászt, májat, minden "jót" amit nem tudok és nem is akarok megenni. Éhen maradok? Igen. Szerintük volt választék? Igen. Valójában volt választék? Nem.

2019. máj. 30. 06:24
 33/66 anonim ***** válasza:
100%

Az éhezés nem azt jelenti, hogy nem jutsz olyan ételhez, amit szeretsz. Aki éhezik, az megeszi azt is, amit egyébként nem. Az éhezés azt jelenti, hogy semmilyen ételhez nem jutsz.

Ugyanez áll a szerelemre is. A nők az előbbit értik éhezés alatt, a férfiak az utóbbit.

2019. máj. 30. 07:31
 34/66 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam írni. A férfiak olvasatban az, hogy "senkinek sem kellek", az azt jelenti, hogy még szexet sem akarnak tőle a nők. Ez a valódi éhezés tényleg. Ha komoly kapcsolatot akar egy férfi, de csak szexig jutott, akkor meg utalnak rá, hogy ezt azért megkapták, és nem azt mondják, hogy semmit sem tudtak elérni.
2019. máj. 30. 09:07
 35/66 anonim ***** válasza:
31%

Caak azt nem veszitek figyelembe, hogy egy nonek a szimpla szex nem akkora dolog mint egy ferfinak, en pl siman megvagyok honapokig sot evekig nelkule a kis vibrimmel, ha nincs olyan ferfi aki erdekelne mint szemelyiseg, mint ember, parkapcsolatra akar. A ti szemetekben sokkal nagyobb ertek a sima szex mint a mi szemunkben. Ennek egyik oka persze az, hogy egy no konnyen hozzajut a szexhez, de a masik, hogy sok nonek ez egyaltalan nem olyan fontos, mint nektek ferfiaknak.

Azt kene megertenetek vegre, hogy egy nonek nem siker, hogy felreszeg emberek mef akarjak dgni valami buliban. Lehet nektek forditva az lenne, de mi ezt nem tudjuk igy elkonyvelni.

2019. máj. 30. 09:14
 36/66 anonim ***** válasza:
31%
Maareszt meg hogy lehet a szerelemre azt vonatkoztatni, hogy olyat nem kapsz amilyet szeretnel, hanem csak mast??? Mar bocs, de ha en szerelmes vagyok, sot ugye csak abba tudok az lenni, aki eleve megfelel. Soha nem mennek bele vmi langyos ha lo nincs jo a szamar is kapcsolatba. Eleg szomoru ha ti igy gondolkodtok. Remelem majd ha lesz veletlen notok, neki is elmonsjatok, hogy bocsi te csak ilyen maradek vagy...
2019. máj. 30. 09:17
 37/66 anonim ***** válasza:
60%

Egyszerűen sértő a kérdés. Másképp gondolkodunk, nem hazudunk. Mást nevez sikertelenségnek a nő és mást a férfi, sőt!Ez még nemeken belül sem egységes. Van nő akinek jólesik, ha sokan csorgatják rá a nyálukat, van akit undorít. Van férfi akinek már az is elég lenne, ha dugni tudna egy vékony lánnyal, van akit nem érdekel a felületes szex és kapcsolatra vágyik.

A vegetáriánus azért jó példa, mert azért az több annál, mit szeretsz. Itt vannak elvek, etika, nem okozok szükségtelen szenvedést, jót akarok tenni vele stb. Amúgy meg: mit érek el azzal, ha olyat kapnék, akitől undorodom, mint vega a hústól? Elárulom: semmit. Ez még mindig NEM választék.

2019. máj. 30. 09:24
 38/66 anonim ***** válasza:
80%
nem is szabad sosem lejjebb adni az igényből, sőt ha akarnák se tudnák mert ha egyszer nem tetszik a partner jelölt akkor nem fogok semmilyen kapcsolatba kerülni vele még beszélgetni sem mert nem érdekel.pedig én nem nő vagyok hanem a másik, a rosszabb kategória tagja vagyok
2019. máj. 30. 10:45
 39/66 anonim ***** válasza:
100%

"Maareszt meg hogy lehet a szerelemre azt vonatkoztatni, hogy olyat nem kapsz amilyet szeretnel, hanem csak mast??? Mar bocs, de ha en szerelmes vagyok, sot ugye csak abba tudok az lenni, aki eleve megfelel. Soha nem mennek bele vmi langyos ha lo nincs jo a szamar is kapcsolatba."

Ez teljesen rendben van, én férfiként is válogatok, bár én inkább személyiség és intelligencia alapján. Csak akkor nem kell azt hazudni, hogy nem kelletek senkinek, hanem azt kell mondani, hogy nem kelletek azoknak, akik elég jól néznek ki számotokra.

2019. máj. 30. 18:59
 40/66 anonim ***** válasza:
38%

én ugyan nem írtam kinézetről. azt írtam, aki megfelel. nem írtam semmit arról, hogy miben felel meg.

ennyit erről, minden másban is így működtök, ha nőkről van szó. automatikusan a legrosszabbat feltételezitek, gyártjárok a kis prekoncepcióitokat, mert az biztos úgy van

2019. máj. 30. 20:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!