Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szeret ennyi nő sikertel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret ennyi nő sikertelenséget hazudni? És mi ez a kettős mérce a sikertelenséggel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az már megszokottnak számít, hogy a férfiak naponta írnak ki kérdést, hogy nem megy nekik az ismerkedés, szüzek, nem találnak kapcsolatot. Ilyenkor rendszeresen odaírják páran, hogy ők lúzerek, nem tesznek semmit az ismerkedésért és hasonlók.

Ha épp másfele megy a téma, elég sokszor jönnek nőktől is olyan válaszok, hogy náluk még soha, senki sem próbálkozott, ők nem kellettek senkinek. Ma is volt egy olyan válaszoló, aki leírta, hogy buliban senki sem ment oda hozzá, csak a szebb barátnőjéhez. Eközben általában még a rondább lányoktól is azt hallani, hogy bulin próbálkoznak náluk. Ezeknél az állítólagosan "sikertelen" lányoknál valamiért senki sem írja, hogy lúzerek.

Bónuszként, a környezetemben is van pár olyan lány, aki állításuk szerint nem kell senkinek. Ez szép és jó, de mivel egy környezet vagyunk, mindnél tudom, hogy de, próbálkoztak náluk pasik. Átlagos és teljesen normális pasik is.

Ezeknek a nőknek miért jó azt hazudni, hogy nem kellenek senkinek? Ezen az oldalon is egy csomó kérdésnél miért ír pár nő ilyen kamu válaszokat? (Volt olyan, aki rám írt, beszélgettünk és kiderült, hogy amíg a válaszában azt írta, hogy nem kellett még soha senkinek, volt már több pasija. És mindet ő dobta.)

2019. máj. 28. 23:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
amúgy mi az hogy bigott?
2019. máj. 31. 15:20
 52/66 anonim ***** válasza:
66%
#49 Téged nem ismerlek, de a fajtádat igen. Azokról a nőkről, akik hozzád hasonló bullshiteket kamuznak, mindig az szokott kiderülni, amit leírtam.
2019. máj. 31. 16:15
 53/66 anonim ***** válasza:
38%

en is ismerem a te fajtadat. csunya megkeseredett kisfiu vagy, aki titokban a szep lanyokra veri otthon, nem veszi eszre a csunyabbakat, de közben frocsogve veri a nyalat, hogy a nok mekkora kamugepek meg csak az alfakat veszik eszre.

vajon miert is vagy egyedul?:DD

2019. máj. 31. 16:34
 54/66 anonim ***** válasza:
66%
Ezt te és a femináci barátnőid találjátok ki, a valóságban alig vannak ilyen férfiak. Mi képesek vagyunk lejjebb adni az igényeinket, ellentétben veletek.
2019. máj. 31. 19:13
 55/66 anonim ***** válasza:
54%
LOL, gratulálok utolsó, ha te erre büszke vagy....
2019. máj. 31. 20:19
 56/66 anonim ***** válasza:
66%
Megint a szokásos duma: ha csak a szép nők kellenek, akkor az a baj, hogy túl magasak az igényeink; ha a kevésbé szépek is, akkor meg szánalmas, hogy lejjebb adjuk. Van rajta sapka, nincs rajta sapka tipikus esete. Tőletek femináciktól nem is várunk mást, de ne aggódj, te akkor sem kellenél, ha a legszebb nő lennél a világon.
2019. jún. 1. 08:25
 57/66 anonim ***** válasza:
Tényleg, ez nekem is feltűnt hogy semmi nem jó nekik, ha válogat egy férfi, akkor az nem, ha meg leadja az igényeit, akkor meg az milyen szánalmas. Hát tényleg nem értem ezt én sem.
2019. jún. 1. 09:38
 58/66 anonim ***** válasza:
8%
És ilyen feminácikkal van tele ez az oldal, ők pontozgatnak le másokat.
2019. jún. 1. 09:40
 59/66 anonim ***** válasza:
0%

Nem azzal van a baj, ha az irreális igényeket leadjuk. (bombázó, modell alkat, kigyúrt görög félisten) Azzal van a baj hogy ti elvárjátok egy nőtől, hogy a reális igényeit adja le. (kölcsönös vonzalom)

Ez pedig nem fog menni. Ha hányok tőled, nem fogunk összejönni. És ha te összejönnél olyan nővel akit rondának tartasz, csak azért mert leadod az igényeidet hogy végre legyen valakid, azzal nem csak magadat csapod be, de őt is. Amit nem fogtok fel, hogy sok nő inkább marad egyedül, minthogy egy langyos, vacak kapcsolatba belemenjen, ahol a végén mindenki sérülne. (sok nő meg belemegy, ha kétségbeesett)

Az én elvárásaim a külsőt illetőleg nem irreálisak, így nem fogom lejjebb adni, találkozom is pár emberrel néha aki megfelel ennek. Adok egy esélyt aztán a második körön, a belsőn buknak el a legtöbben.

Ha te nem válogatsz, a te bajod, nekem nem kéne olyan aki bárkivel összejönne csak legyen valaki. Elvárom az igényességet és a válogatást a férfitól is. Ha nem jövök be neki, így jártam. Mit kell ezen hisztizni?

2019. jún. 1. 10:02
 60/66 anonim ***** válasza:
66%

Az neked mitől reális igény, ha egy csúnya, elhízott, igénytelen, szüleivel élő, magát eltartani képtelen nő csak egy jóképű, magas, kigyúrt, gazdag félistennel hajlandó összejönni? Mert ugyanilyen elvárásaik vannak a fent említett nőknek is.

Bevallom, az én igényeim viszont valóban irreálisak, mert én meg csak egy intelligens és elviselhető nőt tűrnék meg magam mellett.

2019. jún. 1. 10:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!