Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban van elhízást illetően kettős mérce a nemek között?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 07:56
2/29 A kérdező kommentje:
1. És a férfiaknál miért nem?
2019. ápr. 26. 08:00
3/29 anonim válasza:
#1: Pontosítanék: a fiatal nőknek elnézik.:)
5/29 A kérdező kommentje:
4. Nyilván az is egy opció de nem ez volt a kérdés most, úgy látom értő olvasási nehézségek vannak itt
2019. ápr. 26. 08:12
6/29 anonim válasza:
Szerintem pedig az enyhén túlsúlyos nők, illetve itt még a normál alkatúak is tehénnek vannak bélyegezve, úgyhogy igen, kettős mérce van.
7/29 anonim válasza:
6.
Te miről beszélsz?
Rakás férfi van, akinek a telt meg dagi nők jönnek be.
8/29 anonim válasza:
A fogyás biztos nehezebb,mint azon bosszankodni,hogy a duci nő kelendő,a dagadt férfi meg nem.
Szerintem nem lehet átlagot vonni,hogy van kettős mérce vagy nincs.Szerintem sok nő nem ez alapján választ.Ahogy sok férfi sem.Valamiért megtetszik a másik,és nem számít az a plusz 5-10 kg.Egyébként meg vagy Te ,mint külső szemlêlő,de.figalmad sincs az a férfi miért van együtt a tùlsùlyos vagy duci nővel.Te csak látsz valamit,aztán az igazság meg annál a két embernél van.
9/29 anonim válasza:
A nőkre véletlen se mondd, hogy tehén ha van 30 kiló feleslege, ellenben rád simán mondják , hogy "aputestű" ha van rajtad 10 kiló. Ez is egy kettős mérce. Nem csoda, ha mindenki Dwayne Johnson vagy Ryan Reynolds akarna lenni.
10/29 anonim válasza:
Én semmilyen korú nőnek nem nézem el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!