Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban van elhízást illetően kettős mérce a nemek között?
#7 És szerinted hány van azért túlsúlyos nővel, mert aki valójában tetszik neki, azt nem kapja meg?
Vagy ha lehetősége lenne, hány csalná meg karcsúbb nővel?
Arról nem is beszélve, hogy egy rakat férfinek van túlsúlyos nője, de azok a férfiak hogy néznek ki 1-2 kivételt leszámítva?!
15# Ahogyan a nő is lekövérezi a feszesen,de igényesen hízott férfit...Amùgy ha egy nő túlsùlyos,akkor azért feszes a bőre,mert ugye a háj kitölti.Főleg,ha fiatalabb.Sőt a ráncok is kevésbé láthatóak,mert azokat is kitöltik a plusz feleslegek.De semmi baj.
Én amùgy elég sok nőt lâtok kövér vagy enyhén túlsúlyos férfival.És nem gondolom,hogy eltolódna ez az arâny a férfiak javára.Valamint ha egy nő kövérebb pasival van,akkor nagyobb az esély,hogy a nő nem csak használja valamire.Ellentétben egy férfi,aki lehet gyakrabban akar inkább csak szexet egy duci nőtől,mint kapcsolatot.
Ameddig egy bálna méretű nőkre is van kereslet, addig a kérdés értelmetlen.
A férfi alap szükséglete a szex. ez vitán felül áll. Ha egy férfi szexuális frusztrációban szenved, akkor drasztikusan romlik a teljesítőképessége, árnyéka lesz önmagának. Ha a legtökéletesebb kapcsolatból kivennénk a szexet, annak a kapcsolatnak elkezdődött az agóniája. Sosem értettem meg azokat, akik ellenzik és elítélik azt a tézist, ami azt mondja, hogy a férfiak élete a szex körül forog. Mint mondtam, csak i kell venni ennek e a lehetőségét, és figyelni kell a következményeket.
Ha egy nőnek szexuális frusztrációja van, az 5 perc alatt orvosolni tudja, mivel nincs olyan ronda nő, akire 10-en ne röppennének rá. Az örök szabály: a nő választ, a nő mond igent. Nem, nem keverendő össze a jóképű hapsikkal, mert ugye ők azok, akiknél a nők kiélik szexuális vágyaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!