Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban van elhízást illetően kettős mérce a nemek
között?
A másik végletet se felejtsük el: Beesett arcú pipaszár combú csajok akik nagyképűen járnak -kelnek, mert azt hiszik szépek hiszen vékonyak.
2019. ápr. 26. 11:32
Van. Ha egy nő van elhízva, az nem akadály abban, hogy kapcsolata legyen, csak mellette normálisnak kell lennie. Ha egy férfi van elhízva, akkor viszont nem kell egy nőnek sem.
2019. ápr. 26. 12:31
Én férfiként nem kúrnék egy dagadt nővel.
2019. ápr. 26. 13:24
Egy nő akkor is fel tud öltözni csinosan, ha van rajta felesleg, egy férfinél ez már azért nehezebb szerintem
2019. ápr. 26. 13:27
Egészen mostanáig csak a nők felé volt elvárás, hogy bármi áron (lásd fűző amibe sokszor bele is haltak) jól kell kinézni, soványnak kell lenni, stb.Most a férfiak felé is kezdenek ilyen elvárások lenni, és már nem elég "egy fokkal szebbnek lenni az ördögnél"...Kezd eljönni az igazság, nagyon helyes!
2019. ápr. 26. 13:31
Ekkora baromságot is ritkán hallok, hogy aki túlsúlyos, és feszes, az a zsírtól feszes..
Hallottál már arról, hogy eleve jobb minőségű (nem laza kötőszövet) és sport?
Sem a löttyedtség, sem a narancsbőr nem alkatfüggő.
Genetika, kaja, és sport már annál inkább.
2019. ápr. 26. 13:52
Én azt láttom jelenleg hogy ha egy nő van elhízva kicsit ! Nem disznó! Hanem van rajta 10-15 kg plusz, azzal még ha nem is 2 nap alatt de talál partnert. Ellenben ha egy férfin van csak 10 kg felesleg, ő már senkinek nem kell!
Nincs értelme hazudni !! Nézetek már körül az ismerőseitek között vagy munkahelyeteken ! Mennyi olyan 20 és 35 közötti férfi van aki lehet még szűz is még! Vagy alig van tapasztalata. A legtöbbnek annyi a gondja hogy nem 65 kg hanem 85, mondjuk 180 cm mellé. Szóval igazából nem is vészesen - kórosan vannak elhizva de ezzel az összképpel kb az összes mai vékony , sportos vagy átlagos nőnél nem rúghatnak labdába .
2019. ápr. 26. 15:12
25: Azért a "ne zabálj annyit mint egy viziló" (nőknek) és a "gyúrj minden nap, kaja, gyúrás, kaja, gyúrás de közben melózz is és életed is legyen" (férfiaknak) nagyon nem a "kezd egyenlő lenni" kategória!
2019. ápr. 27. 20:13
27: 65? Hány évesen, 20? Akkor még talán oké, de 30 évesen ne legyen már 65kg egy 180 magas férfi. A szél átszakítaná :D Én világ életemben azt hallgattam, hogy mázsa alatt nem is ember egy férfi. Sporttal és kajával 82 kilóra híztam 178 centihez alig 60ról. Nők ugyanúgy észre sem vesznek ahogy akkor.
2019. ápr. 28. 08:17
Kapcsolódó kérdések: