Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit hibáztatsz azért, mert egyedül vagy? Ki tehet a magányodról?
Nem próbáltál kondizni utolsó?
32/f
Hagyd. Nem is igazi magyar. Ha az lenne, fogyna. :D
32/f
Na igen. Az elhízottak kb 6-8% azok aránya, akiknek valóban egészségügyi okaik vannak (pl hormon problémák).
Én valahogy mégis mindig ezzel a 6-8%-al futok csak össze, olyan emberrel még sosem, aki maga tehetett az elhízásról.
(Volt egy sportos barátnőm, az egész családja 100+ kiló, és mindenki azt magyarázta neki, hogy mikyen könnyű élete van, mert neki jó a genetikája. Ő volt hetedíziglen az egyetlen jó genetikájú a családban. Mondjuk a mozgással, és egészséges táplálkozásal is egyedül volt, de biztos nem azért maradt vékony)
Kit hibáztatsz azért, mert egyedül vagy? Ki tehet a magányodról?
Nem hibáztatok senkit, mivel nem vagyok az a típus aki másokat hibáztat.
Magányosnak nem mondanám magamat, igaz egyedül vagyok, de el tudom magamat foglalni magamban, ha kell társaság, akkor barátokkal. Az egyedüllétemről, csak is én tehetek, pedig spirituális beállítottságú vagyok (karma, sorsszerűség, önfejlesztés stb.), de tudatában vagyok vele, hogy tenni kell a dolgokért.
Mint pl. ha kövér vagyok, akkor el kell járni edzeni és ha nagyon szükségem van rá akkor szakemberek véleményét kikérni. (dietetikus, gym tréner) Ezt a 20-as hozzászólónak írnám. :)
40F
Hajrá a többieknek is! ^^
(Ehh, hiányzik az edzés, de szájsebészeten voltam és sajnos vannak/voltak komplikációk, így most szünetel a testemnek a fizikai terhelése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!