Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül maradok így?
Sok értelme nincs itt irogatni. Úgyis hamar lelépnek szó nélkül. Megtehetik. Ez egy anonim oldal.
De miért vagy ennyire életképtelen?
hány éves vagy?
kicsit változtass magadon. nekem is van egy ilyen barátnőm, semmi hobbija, nincs más barátja, nem jár sehova, nem ismerkedik, fél az emberektől kb, sose volt pasija. és nekem van pasim és meg van sértődve ha vele vagyok... mondtam neki is, hogy változtasson kicsit a hozzáállásán mert sose lesz senkije. változtass te is. lehet sok helyen ismerkedni. keress hobbit, edzőterm stb ott lehet ismerkedni.
Na, 22 évesen ugyanitt tartok :D
Törit szeretem, meg az ókori/középkori csatákat, de ennyi. Pár youtube csatornát követek, esetleg arról lehetne beszélni lányokkal meg sorozatokról. De hobbim nincs, sem olyan dolog amiben tehetséges lennék. Nem tudom, mi lesz így velem.
Eddigi tapasztalataim alapján amitől jó pasi lesz valaki, az, ha van véleménye, tehát ami téma feljön, tudjon mondani egyből bármit, illetve nem is a vélemény, hanem egyfajta olyan, már-már arrogáns fellépés, amivel előadod magad. Na most nekem ez nem vonzó, alapból alázatos meg rendes vagyok a többi emberrel, illetve csendes és halk szavú.
Társaságban nehezen oldódok, mondjuk ha egyszer beilleszkedek egy csapatba nagy poéngyáros tudok lenni meg jó hangulatot teremtek, elvileg (mások mondták)
Nőfronton nem tudom, mi lesz így velem.
Nyelvtudás mennyire előny lányoknál? Van egy tippem, hogy ha tudsz franciául/olaszul akkor egyből vonzóbb leszel, merthát "a francia a szerelem nyelve" az olaszok meg ugye jó szeretők meg minden anyámf_sza giccs :D
De pl japán, orosz, spanyol mennyire előny lányoknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!