Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez tényleg hátrány?
Akváriumban/terráriumban elviselnék sok dolgot, de kutya/macska bent kizáró ok nálam. Egy darabig együtt laktam a nővéremmel (aki persze hozta a macskáját) és szörnyű volt.
A macska alma mindenhogy büdös volt, hiába pucolta naponta. A tipikus macskaszag mindenhol ott volt a lakásban. Sok volt a szőr is. Abba meg bele se menjünk, hogy rohadt hangos volt éjszaka a zörgésével.
Komolyan azt hittem megőrülök, de elköltözött szerencsére.
Ez tényleg kompatibilitás kérdése. :)
Velem van lassan egy 9 éves cica, én mentettem meg, rajtam ragadt, fene gondolta volna, hogy >ennyire< megszeretem. Mindég is állatbarát voltam, de ez a kis r0hadék nagyon belopta magát a szívembe, el sem tudnám képzelni, hogy nem lenne, annyira az életem részét képezi. Ex barátnők elfogadták simán. :)
Szóval miért hátrány? :]
Meglepődtem,hogy sok férfinak és nőnek hasonló véleménye van erről.Pedig akkora kutyakultusz van Magyarországon a nagy semmire.(Sajnos olyanoknál is,akik semmit sem értenek az állatokhoz.)Egyébként témához szólva.Én sem jönnék össze olyan nővel,aki benntartja házi kedvencét a lakásában,vagy az ágyában.(Kutya,macska.)Egyszer volt panelos kutyás nőm,soha többé olyat...Panelba nem való kutya.
31/F
Én sem szeretem a lakásban az állatokat (kutya, macska stb.). Akvárium, terrárium, kalitkás hörcsög,tehát, ami nem járkál a lakásban, az oké. Bár, ha méteres kígyóval kellene egy légtérben aludni, lehet, befоsnék éjjel.
Bár, én a kutyákat alapból kevésbé szeretem, a macskákat viszont nagyon, de lakásban annak sincs helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!