Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez tényleg hátrány?
Gondolom macska.
Én sem élnek együtt állattal a lakásban.
Összeköltözésnél mindenképpen probléma lenne belőle ellentétes álláspontú embereknél.
El kell fogadni, hogy valakinek nem jön be. Hiába tiszta meg stb.
Én imádom az állatokat, de lakásban nem szeretnék. És sajnos a szőre akkor is ott van, ha nem csomókban áll. Csak azoknak már nem tűnik fel, akik ebben élnek.
Én magát a kérdés logikáját nem értem, hogy miért lett ez a kérdés feltéve. Ha itt azt írják, hogy hátrány, akkor mégis mit kezdesz ezzel az információval?
Nyilván vannak emberek akik szerint hátrány, vannak akik semlegesen kezelik, egyeseknek pedig ez előny.
Az itt válaszolók nem reprezentatívak a teljes férfi halmazra vonatkozóan.
Ha egy embernek tetszik a másik belső tulajdonsága, akkor hidd el, nem ilyen dolgokon fog a kapcsolat megszakadni. Amúgy meg az is lehet, hogy a srác csak kitalált valami kifogást. De a lényeg, hogy legalább megmondta, hogy nem lesz ebből semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!