Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Járnátok olyan lánnyal/nővel, aki nem tud biciklizni? Vagy ez nagy hátrány?
Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 14:24
2/12 anonim válasza:
Mivel minden nap letekerek néhány 10 km-t, ezért engem zavarna, ha néha nem tudnék vele kettesben is tekerni egy kicsit. De csak egy kis egyensúlyérzék kell hozzá, és máris tud valaki bringázni. Ez orvosolható probléma.
Cserébe én nem tudok úszni, szóval... :)
30F
3/12 cukilányka 0.0 válasza:
Akkor tekernénk mást :$
20/L
4/12 anonim válasza:
Nem nagy cucc megtanulni, szóval nem komoly tényező.
8/12 anonim válasza:
cukilányka, most nem hátrány a prosti életed?
Vagy a két pofára való f_sz szopkodás segít abban, hogy megtaníts másokat biciklizni?:)
9/12 anonim válasza:
jaj, nem mindegy, hogy tud e biciklizni? :D ha egyébként minden rendben van, persze hogy járnék vele. a párom nem tudott korcsolyázni 30 éves ffi létére, mert eddig valahogy ez neki sose jött elő. most tanítottam meg a télen, nagyon jól szórakoztunk mindketten. gondolom ugyanez kivitelezhető biciklivel is....
10/12 anonim válasza:
ja, most látom, hogy férfiakat kérdeztél, én nő vagyok :D de ezt szerintem a férfiak is így gondolják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!