Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány ha férfiként eléggé érzékeny, szeretethiányos vagyok?
Persze ez nem látszik rajtam, mert nem mutatom ki, de ha valakit közel engedek magamhoz, annak megnyílok.
Külsőre egyébként jól nézek ki, önbizalmammal nincs baj, a körülményeim is elég jók(anyagi szempontból legalábbis), egyetemre járok, jól tanulok, vannak céljaim, sokat utazom, sportolok stb. Szóval nem egy sarokban kuporgó ,céltalan, önsajnáltató elveszett, emberke vagyok. Látszólag az jön le rólam, mintha minden tökéletes lenne az életemben, sokan irigykednek is rám. Legbelül azonban nagyon érzékeny vagyok, néha túl sokat agyalok a dolgokon, apróságok miatt is bűntudatom van, senkit sem akarok megbántani, és bár úgy teszek mintha nem érdekelne mások véleménye, valójában nagyon is vágyom rá , hogy valaki engem is szeressen, vagy legalább elismerjen. Ezt viszont soha nem kaptam meg senkitől, rengeteg csalódás és megaláztatás ért gyerekkoromban, mindig csak negatív kritikákat kaptam mindenkitől, részben rá is szolgáltam, de amikor tettem is valamit azért sosem kaptam dicséretet. Emiatt lelkileg eléggé nehéz eset vagyok, a külvilág erről mit sem sejt, de belül nagyon sokat őrlődöm. Nagyon vágyom rá, hogy legyen egy társam, s a lányok ezt megérzik rajtam, így nehéz dolgom van. Hogy léphetnék ki ebből az ördögi körből?
Szerintem semmi gond nincs ezzel, van aki jobban vagyik a szeretgetesre :) egeszen addig okes amig ra nem akaszkodsz a masikra. De ha meghagyod neki a kello egyedulletet es privat szferat akkor teljesen jo.
21/L
Persze, semmi gond :) :-) ;) :D (-: ................
Igen, a hülyéskedést félretéve baj. Főleg ez abból is elég jól látszik, hogy ha jól veszem ki nem volt még barátnőd, pedig már a húszas éveid elején járhatsz.
Én is olyan voltam mint te és nagyjából úgy 20-21 évesen változtam meg ebben nagyon. A szüzességem is 21 évesen veszítettem el. Erről elég hosszan tudnék beszélni, de én a szeretet és törődés iránti vágyamat nem a nőktől várom már, hanem ezt sikerült átcsatornáznom a családom és a legközelebbi (4-5) régi jó barátom felé. Erről tényleg nehéz így pár sorban beszélni, de ez segítette nekem a legtöbbet, hogy csökkentettem a nőkkel kapcsolatban az ilyen elvárásaimat. Ne egy nőtől várd a megoldást az életed ilyen problémáira. Nem egy nő, nem egy nagy szerelem fogja megoldani az ilyenjeidet, hiszen láthatóan önbizalomhiányod is van. Ha most jönne egy csinos lány aki azt mondja szeret téged, úgy sem hinnéd el neki és mindig arra gondolnál hogy biztos csak átverés az egész. Én is ilyen voltam.
24/F
Szerintem igenis hátrány, mondom ezt úgy, hogy volt ilyen barátom. Az a baj, hogy rá fogsz tapadni a szeretetforrásodra, és megfojtod, értem azt úgy, hogy konkrétan egész nap beszéltünk, kiakadt, ha nem maradtam fenn hajnalig vele beszélgetni, vagy ha nem mondtam egy nap 20szor (5ször elég szerintem, és nem túlzok), hogy szeretem, és újabb kis becéző dolgokat találtam ki.
Sok olyan is van, akinek szinte mindegy, hogy kivel (legyen átlagos külseje és ne viselkedjen nagyon gázan ismerősök előtt), na az még taszítóbb, azt hamarabb ki lehet szúrni, ezért ilyennel össze sem jönnék. A páromnak az én lényem kelljen, ismerje meg a személyiségemet, mielőtt nagy szavakat használ (örökké stb.).
Az a baj, hogy te tudod, hogy szeretethiányos vagy, tehát hazudsz, mert elrejted. Egyszerűbb lenne, ha nem lennél ilyen önelemző (ez amúgy abszolút pozitív, csak megnehezíti az életünket). Ha kimondasz bármi ilyesmit, az katasztrófa. Ha csak csinálod, akkor, hát sok ember elég felületes, és nem ismeri fel, vagy addigra már beléd szeret és menteget majd téged maga előtt is kifogásokkal. Szerintem nagyon hasonlítunk egyébként, azért értelek meg ennyire. Szóval a tanács, hogy ne érződjön már az első pillanatban, hogy rövid idő után te már beleélted magad a dologba, mert akkor egyértelmű, hogy te nem pont arra a csajra vágysz, csak arra, hogy legyen valakid.
És ez az amiért én már nem merek mondani magamról semmit. Ha megkérdezik akkor pár másodperc kínos terelés és ennyi. Nem merek kijelenteni semmit, mert mi van ha nem igaz, vagy rosszul tudom. Kaptam pár vaskesztyűs pofont az élettől ami miatt meg kellett tanulnom, hogy ez vagy az nem igaz.
Mondjuk egy dolog biztos és egyre inkább: extrém zárkózott lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!