Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 vagy afölött már hogy kellene írni egy Nőre/Lányra férfiként?
Hogy kezdődjön, Milyen stílusban, Mikről lehet kérdezni ?
Mi az ameddig ellehet menni ? De inkább a stílus érdekel, mi az amit értékelnek, az a baj nincs úgy külön egyedi stílusom. Nem igazán tudom mivel tarthatnám fent az érdeklődést.
Hát pl.: Egy 25 éves, önálló felnőtt nőt ne nevezz "lánynak".
És amúgy udvariasan, illedelmesen beszélj, de ne legyél félénk. Ha ismerkedtek, én sértőnek veszem a szexuális jellegű megjegyzéseket rögtön, vagy a magánéletemben való turkálást. Pénzügyekről szintén nem illik kérdezősködni.
Az érdeklődést nem a stílusod, hanem a közös hang tartja fenn. Kérdezd az életéről, hobbijairól, mit szeret, mit nem, kedvenc étele, sportja, filmje, akármi, hova szeret eljárni, mit nem szeret csinálni, mit tanul/tanult, mit dolgozik, mik a céljai, mit akar csinálni a jövőben, stb.
Jónapot kívánok kegyed/uram!
Szeretnék ismerettséget kötni önnel. Remélem erős szimpátiát vált ki önből a fotó, amit csatolmányként mellékeltem.
Várom válaszát!
Tisztelettel,
Kiss Béla
Továbbra is homályos a kérdésed.
Érdeklődést meg érdeklődéssel lehet fenntartani, minden korosztálynál.
"Érdeklődést meg érdeklődéssel lehet fenntartani, minden korosztálynál."
Ez férfiakra igaz, a nők érdekődését viszont pont a nem érdeklődéssel lehet fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!