Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes férfiként egyedül szórakozóhelyre menni?
Az mind1, hogy egyedül mész vagy társasággal. Max annyi, hogyha rákérdeznek, hogy "és hol vannak a barátaid?", akkor lesz egy igen kellemetlen pillanatod, hogy ja, hát azok nincsenek mert egy gyökér vagyok...
De a lényeg az, hogy férfiként alapból nem érdemes szórakozóhelyekre járni, mert túl nagy a konkurencia. Menj el mondjuk péntek vagy szombat este a Morrison's-ba, már ha ott laksz, és becsületesen számold össze hány férfi és hány nő van. Ha nem lesz legalább 3-szor annyi férfi mint nő (igen jól olvasod, háromszor annyi!), akkor írj rám, és minden további nélkül a vendégem vagy egy berúgásra.
Szerintem érdemes.
Ha mást nem, legalább szétosztod a névjegyedet.:)
A 2-sel értek egyet.
Semmi értelme, ha nem vagy akkora partiarc, hogy lemész és úgy is belefutsz valami ismerősbe.
Esetleg nagyon jó pali vagy, aki el tudja magát adni.
Láttam már olyat, hogy egyedül volt a gyerek, iszogatott a pultnál, aztán felment táncolni, nagyon jól nyomta.
Fél óra múlva már a Wc-ben kúrta a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!