Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire érdemes férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érdemes férfiként egyedül szórakozóhelyre menni?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehet találkozni közvetlen emberekkel, akik hajlandóak nyitni idegenek felé is?
2016. ápr. 27. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
hajnal 1-2 körül már mindenki nyit mindenki felé :D Elmehetsz, de tényleg érdemes később elindulni, amikor már az emberek felöntöttek rendesen a garatra. Ilyenkor könnyen lehet más csapatokhoz odacsapódni.
2016. ápr. 27. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Az mind1, hogy egyedül mész vagy társasággal. Max annyi, hogyha rákérdeznek, hogy "és hol vannak a barátaid?", akkor lesz egy igen kellemetlen pillanatod, hogy ja, hát azok nincsenek mert egy gyökér vagyok...

De a lényeg az, hogy férfiként alapból nem érdemes szórakozóhelyekre járni, mert túl nagy a konkurencia. Menj el mondjuk péntek vagy szombat este a Morrison's-ba, már ha ott laksz, és becsületesen számold össze hány férfi és hány nő van. Ha nem lesz legalább 3-szor annyi férfi mint nő (igen jól olvasod, háromszor annyi!), akkor írj rám, és minden további nélkül a vendégem vagy egy berúgásra.

2016. ápr. 27. 16:45
 3/8 A kérdező kommentje:
16:45 : Kisebb, vidéki helyeken ez az arány nem mindig ilyen rossz egyébként.
2016. ápr. 27. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes.

Ha mást nem, legalább szétosztod a névjegyedet.:)

2016. ápr. 27. 16:55
 5/8 A kérdező kommentje:
16:55 : Hehe :)
2016. ápr. 27. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem érdemes...
2016. ápr. 27. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:

A 2-sel értek egyet.

Semmi értelme, ha nem vagy akkora partiarc, hogy lemész és úgy is belefutsz valami ismerősbe.

Esetleg nagyon jó pali vagy, aki el tudja magát adni.

Láttam már olyat, hogy egyedül volt a gyerek, iszogatott a pultnál, aztán felment táncolni, nagyon jól nyomta.

Fél óra múlva már a Wc-ben kúrta a nőt.

2016. ápr. 27. 18:50
 8/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Attól függ, milyen típusú ember vagy. Valamennyi mennyiségű ital után mindenki közvetlen, és nem nagy erőfeszítés öszehaverkodni valakivel, főleg egy harsányabb társasággal. Mivel a társkeresési témába tetted, nem tudom, hogy kifejezetten ilyen céllal ki mennyire nyitott, de én már több srácba is belefutottam, akik egyedül mentek bulizni, kifejezetten csajozási céllal, de nem tudom, mennyire jártak sikerrel.
2016. ápr. 27. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!