Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30éves férfiként felvállalnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30éves férfiként felvállalnátok egy 23éves nőt?

Figyelt kérdés
23éves vagyok,saját magam el tudom tartani,lassan négy éve van bejelentett munkahelyem ugyanott,nagyon jó helyen, egyetemre jàrok mellette, tudok főzni,mosni,takarítani,jól nézek ki, sportolok, szerintem felnőtt gondolkodású vagyok. Megismertem interneten egy 30éves férfit,aki tényleg férfi, pontosan olyan,akiről álmodozok... Már tavaly december óta beszélgetünk minden féléről, egy kicsit messzebb lakik,de nem olyan vészes. Hogy őszinte legyek, magától sosem hoz fel semmi erotikus dolgot,viszont ha én felhozom,szívesen beszél róla,de elég visszafogott,mindenről hosszan tudunk beszélni. Én már nagyon szeretnék vele találkozni, mert szeretnèm komolyan látni, megismerni igazából,viszont furcsa nekem egy kicsit,mert még ilyen pasival nem találkoztam, aki ennyire visszafogott lett volna,és értelmes. Azt mondja vannak rossz tulajdonságai,pl,hogy lassan veszi az adást...
2016. máj. 13. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Semmi probléma a korral, avval inkább, hogy akkor még nem találkoztál vele?

Ezért nem jó sokáig levelezgetni a randi előtt, mert általában csalódás a vége, ilyenkor az ember hajlamos idealizálni a kiválasztottat.

2016. máj. 13. 20:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Volt már csalódásom internetes ismerkedésből nem is egy, de nem gondolnám,hogy benne csalódnék, valamiért úgy érzem,hogy nem. Inkább úgy érzem,hogy talán fél,hogy ennyi idő év van köztünk,és lehet hogy később gond lenne ez szerinte,nem tudom. Én úgy gondolom, hogy mivel felnőtt módjára élek és viselkedek,nem hinném hogy ez gond... A tapasztalat nem az évektől függ,az élet hozta így,hogy korán fel kellett nőni,de legalább nem vagyok életképtelen. Tudom,sok pasi van a környéken is, fiatalabbak is, és ha furcsa,ha nem,ha csoda,ha nem,igen,nekem pont ő kell... Ha nem lenne ilyen tutyi,mint amilyennek tűnik, akkor találkoztunk volna már, valami oka csak van,hogy egyedül van és nem... Valahogy rá kéne vezetni,hogy találkozzunk,de nem akarom elijeszteni,mert tényleg jó srác :)
2016. máj. 13. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Majdnem 23 éves voltam, mikor megismertem jelenlegi páromat, aki akkor majdnem 29 volt. Mi is neten ismertük meg egymást, és hát a távolság se kevés, 200km. Első talink előtt másfél hónapig beszélgetünk neten, utána már jött a tali.

Azóta eltelt 3 év, és nagyon boldogok vagyunk. Ugyan még a távolság sajnos nem csökkent, de hamarosan csökkenni fog.

Szerintem éppen ideje lenne már találkoznotok, mert így, levelezgetésbe is bele lehet fásulni. Váltsatok skype-ra, ott beszélgethettek, nem kell írni, láthatjátok egymást, szinte már majdnem olyan, mintha találkoznátok.

Te is hozd fel a talis témát, ne félj tőle.

2016. máj. 13. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Mennyit tudsz róla?Mi az amiben biztos vagy és mik azok a dolgok amikben kételkedsz vele kapcsolatban?

Gondold át egy kicsit ezt a fél évet és próbálj valamilyen következtetésre jutni.

Én hasonló vagyok a te pasidhoz,szerintem nagyjából tudom mi zajlik benne és csak azt tanácsolhatom,hogy ne mondj le róla,de neked kell a kezedbe venni a dolgokat.Szép lassan próbálj a közelébe férkőzni,vállald be te az utazást,találkozzatok semleges helyen,de a lényeg,hogy neked kell kezdeményezned.:)

Egyébként furi,hogy neked ő az ideális pasi,de nagyon becsülendő,hogy 23 évesen ennyire toleráns tudsz lenni egy félénk,de valószínűleg értékes emberrel.

A tapasztalat szempontjából azt hiszem mondhatjuk,hogy te vagy az idősebb.:)

2016. máj. 13. 20:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Ehh...,nem a pasim,bárcsak az lenne ;) biztos,hogy nem egy vadállat, amennyit beszélgettünk,az jött le,hogy felszínes dolgokról tök jól el lehet vele beszélgetni, de nem hagyja,hogy kiismerjem,és ez zavar, ettől,meg attól,hogy még nem találkoztunk, úgy tűnik,mintha takargatna valamit,persze lehet,hogy nem így van. Én már sok pasival találkoztam,pedig csak 23vagyok, volt olyan is,aki szintén ennyi idős volt, a valóságban,ha ránéztél,összecsinálta magát,bezzeg írogatni minden félét tudott,és rájöttem,hogy azért van egyedül,mert kisebbségi komplexusa van, meg elég későn érő,tapasztalatlan is... Olyan volt mint egy nagy gyerek,persze ez nem tűnt fel elsőre, csak utólag jöttem rá,hogya szájhősködés miért volt... :) ez a pasi legalább nem játsza az eszét... Miért ne lennék türelmes,ráérek?! Viszont már ha lenne valami,az jó lenne.. :) Csak úgy érzem,hogy fél valamitől,pedig nem hinném,hogycsalódnia kéne bennem
2016. máj. 13. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Talán attól fél hogy te csalodsz ő benne
2016. máj. 13. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Alapbol nem allok le huszonevesekkel.

31

2016. máj. 13. 23:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez a pali valszeg egy lagymatag ,töketlen alak. Neked egy domináns határozott férfire lenne szükséged,akivel megtudod élni vágyaidat akár szóban és tényleges fizikai szexualitásban egyaránt.Fogadok , hogy én pl pár mondatommal jobban feltudlak izgatni téged , mint ez a pali,akiről írtál valaha is tud majd!(?)
2016. máj. 14. 06:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem amennyire szeretheti jelenleg a lány a srácot, nem hinném, hogy a beszélgetéseikből fakadó boldogságát el tudná fedni a te egy szál mondatod, vagyis felizgatja őt.

Abban igazad van, hogy töketlen a srác, és szerintem is attól fél, hogy majd te csalódsz benne, nem ő te benned.

2016. máj. 14. 11:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Mármint, az uccsónak van igaza, hogy töketlen és nem képes tovább folytatni azt amit elkezdtetek, és a többi meg neked szólt. Próbáld meg biztatni egy kicsit.
2016. máj. 14. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!