Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30éves férfiként felvállalnátok egy 23éves nőt?
Semmi probléma a korral, avval inkább, hogy akkor még nem találkoztál vele?
Ezért nem jó sokáig levelezgetni a randi előtt, mert általában csalódás a vége, ilyenkor az ember hajlamos idealizálni a kiválasztottat.
Majdnem 23 éves voltam, mikor megismertem jelenlegi páromat, aki akkor majdnem 29 volt. Mi is neten ismertük meg egymást, és hát a távolság se kevés, 200km. Első talink előtt másfél hónapig beszélgetünk neten, utána már jött a tali.
Azóta eltelt 3 év, és nagyon boldogok vagyunk. Ugyan még a távolság sajnos nem csökkent, de hamarosan csökkenni fog.
Szerintem éppen ideje lenne már találkoznotok, mert így, levelezgetésbe is bele lehet fásulni. Váltsatok skype-ra, ott beszélgethettek, nem kell írni, láthatjátok egymást, szinte már majdnem olyan, mintha találkoznátok.
Te is hozd fel a talis témát, ne félj tőle.
Mennyit tudsz róla?Mi az amiben biztos vagy és mik azok a dolgok amikben kételkedsz vele kapcsolatban?
Gondold át egy kicsit ezt a fél évet és próbálj valamilyen következtetésre jutni.
Én hasonló vagyok a te pasidhoz,szerintem nagyjából tudom mi zajlik benne és csak azt tanácsolhatom,hogy ne mondj le róla,de neked kell a kezedbe venni a dolgokat.Szép lassan próbálj a közelébe férkőzni,vállald be te az utazást,találkozzatok semleges helyen,de a lényeg,hogy neked kell kezdeményezned.:)
Egyébként furi,hogy neked ő az ideális pasi,de nagyon becsülendő,hogy 23 évesen ennyire toleráns tudsz lenni egy félénk,de valószínűleg értékes emberrel.
A tapasztalat szempontjából azt hiszem mondhatjuk,hogy te vagy az idősebb.:)
Alapbol nem allok le huszonevesekkel.
31
Utolsó, szerintem amennyire szeretheti jelenleg a lány a srácot, nem hinném, hogy a beszélgetéseikből fakadó boldogságát el tudná fedni a te egy szál mondatod, vagyis felizgatja őt.
Abban igazad van, hogy töketlen a srác, és szerintem is attól fél, hogy majd te csalódsz benne, nem ő te benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!