Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok hátrány az ha egy nő nem szereti Flour Tomi zenéjét?
Meg úgy általánosságban az összes hazai fellépőt ki nem állhatom 1-2 kivétellel.
Azért kérdezem mert nincs is igazán férfi ismerősöm aki ne szeretné legalább az egyik számát. Ismerek még 40es pasit is aki edzőteremben üvöltve hallgatja és énekli is a számait (pedig nem is neki szólnak).
Nekem viszont egyáltalán nem jön be ez a kamu rap, nagyot mondó, 'hú de igazán értem a mai fiatalokat' zene.
Nálatok ez szempont társkeresésnél? Hátrány is lehet?22/N
Ez most komoly? Hol élsz te valami meleg hajlamúak között?
Valahogy a környezetemben ezeket a sz**arokat senki nem hallgatja...
Így szóba sem állnék veled.
Csak viccelek. :)
20/F
:D Hát ez milyen kérdés :D
Nekem nagyon sok férfi ismerősöm van, egyik sem hallgat ilyen zenét :D
Ha ezt a kérdés komolyan gondoltad, akkor írjál inkább a tini kategóriába, mert odavaló.
Ja, mindenki azt hallgat, ami tetszik neki, miért lenne ez korfüggő? :)
Nagyon gyereknek tűnsz, hiába vagy 22. Ez nagyobb baj lenne, mint a Fluor Tomi zenéje.
"Férfiak! Nálatok hátrány az ha egy nő nem szereti Flour Tomi zenéjét?
Meg úgy általánosságban az összes hazai fellépőt ki nem állhatom 1-2 kivétellel." Anyámon és néhány női rokonom kívül nem sok nőt tisztelek, de téged istennőként imádlak. :)
Régebben dolgoztam egy 80 körüli könyvvizsgálónál nőnél, neki konkrétan volt eredeti CD-je tőle. :)
Egyébként neke a Flour Ferenc zenéje jobban bejön. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!