Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán ilyen pasi?
Szóval olyan 35-45 éves aki a saját korosztályában keres párt? Kezdek kiborulni hogy engem csak a 50-60 as òregek találnak meg csak. Vagy 20 év felett mindegyik csak a 18 éves csitrikről álmodik?
:-(
Mi a baj az 50-60-as öregekkel?
Hollywoodban abban a korban még a fénykorukat élik.
A lányokat meg nem bántani, ők még gyűjtik a tapasztalatokat.
Sokan nem szeretnek a saját életkorukban keresgélni, van, hogy önmagukat is utálják.
Létezik nyugi !
Most megy is majd neked a sok privát 😂!
Én is keresek de válogatok is rendesen !
1es
Magyarorszagon vagyunk es atlag elettel rendelkezunk
Hogy lenne realis amit irtal???
2es
Egy no 35-40 evesen meg igen csak fiatal siman szulhet meg es nem lenne gond a felnevelese sem.
Nem lehet h ti inkabb a tapasztalattol es az ezzel jaro elvarasoktol feltek? Mi ennyi idosen tudjuk mit akarunk. Ellenben egy konnyen megvezetheto tinivel ... Vele konnyu mert elhiszi h ferfi vagy, ellenben egy korombeli nonek mar keves ha kidobod a farkad az asztalra...
Mike
Aham 20 eves kisfuktol h alkami dugast valalok e szuztelenitessel :-D
Kosz nem...
Igen en is valogatok mert nem felel meg az alacsony erzelmi IQ es a ertelmi szint...
1-es vagyok no látod, itt a különbség, egy "18 éves csitri" biztos nem ír ki ilyen kérdést, hogy pár jóképű srác miért megy el egy nagyszájú vénasszonnyal akárhová is?
Mi a baj egy 40-es nővel? Önérzetesek, agresszívak, jórészük ronda(ja, tényleg magyarországon vagyunk) pökhendiek, önteltek, stb.
Megteheti ezt egy "csitri" is, de ők legalább joggal.
2-es vagyok
35-40 fele igencsak megnő a kockázata a betegségeknek. Meg eleve nagyban csökken az esélye a megtermékenyülésnek. Nem azt mondtam, hogy no way, hanem azt hogy nem ideális már.
Félünk az elvárásoktól? Azzal, hogy másra tolod a felelősséget megoldódnak a problémáid? A férfi nem így működik, nem a kihívásokat keresem egy kapcsolatban, hanem az élvezetet, az örömöt. Szóval ahelyett, hogy próbálod becsmérelni a dolgot, inkább próbáld megérteni. Egy nő nem akkor lesz érték, ha érett/erős/tapasztalt, hanem pont ellenkezőleg, ha fiatal/feminim/ártatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!