Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kamu a pasi?
Adott egy csinos 26 éves nő. Lassan 1 éve egyedül van, pedig rengeteg randira jár.
Egy társkeresőn felbukkant egy újabb jelölt, akivel kezdetben órákig csak telefonálgattak, ill 1-2 képcsere volt.
Kb. 1 hétre az első telefonos beszélgetés utánra beszélték meg az első találkozót a férfi elfoglaltsága miatt. Ugyanakkor telefonon már annyira összecsiszolódtak, hogy szinte biztosra vették a kapcsolatot. A férfi azt mondta lakáskulcsot másoltatott már, autót is beígért a lánynak, ill. hogy kifizeti a hiteleit.
A találkozás napján lemondta, mondván vidéken kell még maradnia munka miatt ráadásul a pénzügyei sem jól alakultak.
Eltelt újabb 1 hét telefonálással, chateléssel, majd miután előtte is pedzegette a srác, hogy az exe folyton keresi, előállt azzal, hogy az exének 2 hónapos gyereke van tőle. Emiatt most időt kér a találkozásig, mert majd tesztet csinálnak és rendbe kell raknia magában a dolgokat. De az exhez nem akar visszamenni, és továbbra is napi 5-8 óra telefonàlgatással szédíti a lányt, hogy minden oké lesz, csak ne sürgesse a talit.
Közösségi oldalakon nincs fent a srác, neten semmit sem találni a nevére, holott elvileg vállalkozó és már munkát is ígért a lánynak.
Aggódom ezen lány barátomért, mert szerintem nagyon kamu szagú, amit néha ő is így lát, de a srácnak mindenre van válasza, és annyit beszélnek, hogy lyukat beszél a hasába. És eléggé ki van a lány.
Szerintetek létezhet ilyen helyzet vagy ha nem mi a jó ebben a srácnak?
"autót is beígért a lánynak, ill. hogy kifizeti a hiteleit"
"Aggódom ezen lány barátomért"
"Ugyanakkor telefonon már annyira összecsiszolódtak, hogy szinte biztosra vették a kapcsolatot. A férfi azt mondta lakáskulcsot másoltatott már, autót is beígért a lánynak, ill. hogy kifizeti a hiteleit. már munkát is ígért a lánynak"
Ez nagyon nagyon para. Barátnődet kólintsd fejbe. Mondjuk szép kis haszonleső az biztos...
Titkárnői munkát ígért neki, most alapítaná a cégét, mert eddig egyéni vállalkozó volt. (Állítólag pályázaton nyert hozzá pénzt). És elvileg az autó is a cég nevére lenne, de a lány lenne az üzembentartó.
A lány nem a pénzre megy, arra bőven voltak jelöltek neki, de mégsem állt le velük. Ez a srác azt mondja megfogta.
Szerintem meg kamu. Pont ekkor jön elő az ex egy gyerekkel?!
Csak azt nem értem mi a jó ebben a srácnak?
A barátnőd nem tudja, hogy addig senkit/semmit nem szabad komolyan venni, amíg a saját szemével nem látja a dolgokat?!
Nagy kamus a pasi, nem kérdés.
Az ex szinte biztos, hogy nem ex, hanem család van, gyerek(ek)kel. Ezért nem jön össze a tali, és így kezdi el adagolni a hapsi, hogy miért leszneek hamarosan anyagi gondjai.
Nincs itt semmiféle vállalkozás, meg állásajánlat, vagy épp autó.
Csak egy idióta dől be ennek a kamuszövegnek. Felnőtt emberek munka után, este elugranak ahhoz, akit látni akarnak.
Ott mindig gáz van, ahol a talit pakolgatni, halasztgatni kell.
Mit nem értesz kedves Kérdező? Ön is ilyen butusnak tetszik lenni? :)
A barátnődet jól meg hát... és ennyike. Nincs itt semmi különleges.
De tudja, és ő sürgette is volna a találkozót, de a csávó leszerelte, hogy hagyjon neki időt míg rendbeteszi a dolgait, és ne "ba..ogassa" ezzel, mert azzal csak árt.
Majd nyugodtan dumál vele 6-8 órát telón..
Szívem szerint megmutatnám a válaszokat neki, de már így is összevesztem vele ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!