Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kamu a pasi?
Adott egy csinos 26 éves nő. Lassan 1 éve egyedül van, pedig rengeteg randira jár.
Egy társkeresőn felbukkant egy újabb jelölt, akivel kezdetben órákig csak telefonálgattak, ill 1-2 képcsere volt.
Kb. 1 hétre az első telefonos beszélgetés utánra beszélték meg az első találkozót a férfi elfoglaltsága miatt. Ugyanakkor telefonon már annyira összecsiszolódtak, hogy szinte biztosra vették a kapcsolatot. A férfi azt mondta lakáskulcsot másoltatott már, autót is beígért a lánynak, ill. hogy kifizeti a hiteleit.
A találkozás napján lemondta, mondván vidéken kell még maradnia munka miatt ráadásul a pénzügyei sem jól alakultak.
Eltelt újabb 1 hét telefonálással, chateléssel, majd miután előtte is pedzegette a srác, hogy az exe folyton keresi, előállt azzal, hogy az exének 2 hónapos gyereke van tőle. Emiatt most időt kér a találkozásig, mert majd tesztet csinálnak és rendbe kell raknia magában a dolgokat. De az exhez nem akar visszamenni, és továbbra is napi 5-8 óra telefonàlgatással szédíti a lányt, hogy minden oké lesz, csak ne sürgesse a talit.
Közösségi oldalakon nincs fent a srác, neten semmit sem találni a nevére, holott elvileg vállalkozó és már munkát is ígért a lánynak.
Aggódom ezen lány barátomért, mert szerintem nagyon kamu szagú, amit néha ő is így lát, de a srácnak mindenre van válasza, és annyit beszélnek, hogy lyukat beszél a hasába. És eléggé ki van a lány.
Szerintetek létezhet ilyen helyzet vagy ha nem mi a jó ebben a srácnak?
Ekkora kamu szövegeket elhinni;). lakáskulcsot másoltatott már, autót is beígért a lánynak, ill. hogy kifizeti a hiteleit.-Aki eztet elhiszi ,szamarabb egy lónál.
Közösségi oldalakon nincs fent a srác, neten semmit sem találni a nevére, -aki ezek után komolyan veszi az az adios cipőről elhiszi hogy adidas.
Több sebből vérzik ez a történet... Már az is durva, h egy hét telefonos beszélgetés után (jó képcsere volt) már lakáskulcs másoltatás meg autó és alkalmazás a téma... Könyörgöm mire fel? Egy kép és pár szép szó után? Személyes taliig semmi értelme. Ott aztán meg lehet nem is jönnek be egymásnak.
A többi meg csak hab a tortán...
A barátnőd egy 14 éves kislány szintjén áll, minden tekintetben. Nagyon elkeserítő azért... 26 évesen. :(
"a csávó leszerelte, hogy hagyjon neki időt míg rendbeteszi a dolgait, és ne "ba..ogassa" ezzel, mert azzal csak árt."
Ha nincsenek rendben a dolgai, akkor miért ismerkedik? Ebbe a lányba nem véletlenül futott bele, hanem társkeresőzött. Mire számított a fickó? Telefonos csevegésre, mint az oviban?
"Majd nyugodtan dumál vele 6-8 órát telón." Ennyi idő alatt az ország bármelyik pontjából elautózhatna a nagymenő a csajhoz.
Ágnyeszka!
Megmondom őszintén én is meglepődtem rajta, hogy ilyen, mert eddig nagyon megfontolt volt, nem véletlenül van 1 éve egyedül.
Ha nem beszélnek egy este, akkor igazából kezdi belátni, hogy valami nem oké, de ahogy bejelentkezik a srác, akàr hajnalig is eteti a meséjével. Ő meg a stílusa, meg a modora miatt elkezd neki újra hinni.
Nem tudom mit lehetne tenni, hogy észhez térjen..
De tényleg nem értem ez miért jó a srácnak. Nem hiszem hogy találkozasra sor kerül, mert a srác húzza a dolgot, szóval én kizárom, hogy csak meg akarja döngetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!