Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, , csípitek" az olyan pasikat (nagyon sok van, haverom is olyan, de nagy dumás, így sokszor bejön neki a dolog) akik kamu jó képű pasi fotójával szervezni le randikat és úgy mennek el, hogy szinte ismeretlenül, látatlanul?
Nem, mert nem ismerkedem netről, de megvan róluk a véleményem :D
Miféle baromság már, hogy "így tud lányokhoz jutni" ??? Miafasz.
Szánalmas,én kiröhögném és otthagynám :D De kezdjük ott,hogy nem ismerkedek neten.
20N
Nem tartom felszínes lánynak magam. Így akkor is szóba állnék vele, ha rosszabb a képe. Ha teljesen normális és jófej, akkor nem lenne gond számomra. Viszont, ha más képét használná, az nekem nem jönne be. Az őszinteség nagyon fontos. Ha már így az elején hazugságon alapul, akkor sokáig nem fog jutni az ismerkedésünk. Talán még akkor meg tudnám bocsátani, ha megismerne és tudná, hogy nem vagyok felszínes, nem zavarna. Ha ezáltal elmondaná, akkor még esetleg meg tudnám bocsátani. De ha az első randin derül ki, akkor biztos, hogy nem tudnám. Nagy átverés.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!