Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még manapság olyan csajok/nők, akiknek bejönnek az alacsony, vékony, nyikhaj alkatú (de akár jóképű) pasik?
Pff,en imadom a vekony filigran alkatu ferfiakat :D
Nem a korosan sovanyakat!
Tobb ilyen ferfi is bejott eletem soran,bar igaz hogy azok nagyon jokepuek voltak.Nekem az elsodleges az arc amugy,de egyaltalan nem zavar ha vekony,es femininebb.. szamomra sokkal vonzobbak a kicsit erzekenyebb,bujosabb,femininebb ferfiak.De izlesek es pofonok. (en amugy nagyon noies vagyok,es magas..de mindezek ellenere is inkabb ok az eseteim)
"Amugy megkerdezhetem hogy mi szamit neked alacsonynak?"
A magyar átlagtól (176) kb. minimum 3 centivel alacsonyabb, vagyis 173 és alatta már mondhatni, hogy bizony alacsonynak számít egy pasi. A 174-175 még talán a nagyon határeset kategória.
Tiniként annyit akar, hogy kézen fogva sétálnak a játszótér mellett. Ők is kis cingárak, gyengék. Olyan fiú mellett érzik magukat biztonságban, aki nem jelent fenyegetést a szüzességükre.
Aztán 20 körül kitapasztalják, hogy mi abban az élvezet, ha egy erős férfi megragadja, és rendesen megdugja. Ez az oka, hogy hirtelen megváltozik az ízlésük.
Meg annak is ez az oka, hogy egy lányosan törékeny fiút miért nem lát vonzónak. Nem tudsz felkapni, megpörgetni, vagy ölben vinni egy 50-60 kilós lányt. Másról nem is beszélve.
Én 173 centi vagyok és egy barátom volt 180 fölött, a többi mind 172-175 körül.
Párom is pár centivel magasabb nálam és nem kigyúrt. Nekem nem ez az elsődleges.
Van egy ismerősöm, aki kb. 165 centi körüli, férfi. Sportol, de vékony. Mégis van barátnője, egy szintén vékony, elég alacsony lány. Egyébként hiába ilyen alacsony, egyáltalán nem egy rossz hapsi, mert intelligens, jó humorú, nagyon megbízható és tisztességes és elég becsülendő dolgokat csinál.
A válaszokból láthatod, hogy nem minden nő ízlése uniform, van akinek bejön.
Ismerek ilyen adottságú srácokat, akiknek van barátnőjük. De az is tény, hogy itt a balkánon sok esetben csak az a szempont, hogy jó nagydarab legyen, akkor is ha zsíros, igénytelen, nem igazán jellemző a kifinomult ízlés.
De a kapott válaszokból azt is láthatod, hogy pozitív ellenpélda is akad.
2 dolgot javasolnék:
1) tudsz izmosodni, ha akarsz és teszel érte
2) ne arra fókuszálj,,hogy mi nem megy, hanem arra ami megy vagy mehet ha fejlesztesz rajta - ez segít egy pozitívabb önkép kialakulásához, ami nagy mértékben vonzóbbá tehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!