Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyják abba az ismerkedést velem a nők?
"A férfiak intelligenciája a kommunikáció terén a béka segge alatt van"
Szerintem meg te vagy gáz! Az ilyen nők is mint te csak unalomból irogatnak, visszajelölnek a FB-on csak azért, hogy megnézzék a képeimet. De valójában nem is akartok ti senkivel sem randizni és párt sem akartok.
Bocsi, de női szemmel te 10-ből nullás vagy.
De nyugi, pár fiatal kis krvát megdönthetsz, azoknak nincsenek minőségi elvárásaik.
"Ja, mert 50 km az olyan nagyon sok, mi? "
Igenis számít a távolság. A másik nő meg 180 km-re lakik, oda végképp nem utazok.
Egyáltalán nem a külsőre megyek, mert én olyan átlag alatti, mondhatni csúnya kinézetű nőkkel is elmentem már randizni, akikkel mások nem mentek volna. És sok kevésbé szép barátnőm is volt.
Párom és köztem 200 km volt a táv, egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg. 4 és fél évig volt ennyi a táv, a két város között félúton taliztunk, amikor meg mind a kettőnknek jó volt, akkor egymásnál.
4 és fél év után összeköltöztünk. 6 éve együtt vagyunk boldogan.
Mondom én, áldozat és erőbefektetés nélkül nincs jutalom.
"Szerintem is zsákutca az internetes ismerkedés."
Szerintem nem, mert több barátnőm lett már az internetről. Pl. a leghosszabb 7 éves kapcsolatomat is a netről találtam.
"Szerintem minél hamarabb kell elhívni őket randira mert más csap le rájuk egy nőnek naponta 10-20 an írnak"
Ezt baromságnak tartom. Hiába írogatnak 20-an egy csajnak, úgyis azzal fog elmenni randizni, aki a legszimpatikusabb. Amelyik csaj meg minden sráccal elmegy találkozni, az meg döntésképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!