Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sok ruhám van, felejtsem az ismerkedést? N
Nekem még ennyi sincs, nem szeretek vásárolni :D
28F
Nem ezen fog múlni.
Nekem se volt sokkal több régebben (ami volt, az meg olyan állapotú is még a tetejébe sajnos), mégse volt soha gondom az ismerkedéssel.
Legyen tiszta, nem gyűrött vagy szakadt, és ennyi. Èrtelmes férfi megérti, a nem értelmeseket meg legalább gyorsan kiszűröd.
Legyen pár de azok nőies darabok.
Amúgy fillérekért lehet venni ruhát nektek,nézd meg My77,már pofátlanul olcsó.
Szerintem van egy csomó pasi, akiknek ez bejön. Párom például agybajt kapott mikor először rájött, hogy mennyi ruhám van (pedig teljesen átlagos mennyiség).. :D
De amúgy ha ez téged zavar menj el turizni. Kilós Hádában vannak tök jó cuccok, márkásak is. 3-400 forintért simán be lehet zsebelni jó felsőket. Én is így szoktam pedig nem ennyire vészes az anyagi helyzetem. De a párkapcsolatot szerintem ez nem befolyásolja. Az már jobban, hogy így mondjuk a közös programokba sem tudnál beszállni.
Attól még lehet ismerkedni. Legyél bennük csinos.
Legyenek kúltúrált állapotban és tiszták.
Ellenkezőleg.
Sokkal jobb, mint aki szülein élősködve villant.
Ez jó pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!