Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem sok ruhám van, felejtsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sok ruhám van, felejtsem az ismerkedést? N

Figyelt kérdés
Az albérleti pénz,meg a kaja,ilyesmik,szinte felemésztik a pénzemet,így nem tudok ruhákat vásárolni,elég gáz ha így meg csak 2-3 felsőm van,meg 2 nadrágom.
2019. jan. 23. 17:48
1 2
 11/17 Rockarc ***** válasza:
58%

Megerositem az utolsot. Aki a ruhaidon idozik, az legfeljebb a baratnod lehet csak. :)

42F

2019. jan. 23. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Most felejtsd el, amit itt leírtak, és kezdj el ismerkedni élőben, neten, ahol tudsz. Ki fog derülni hamar! ;)
2019. jan. 23. 21:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet a meglévő ruhákban is szépnek lenni.
2019. jan. 23. 21:38
 14/17 anonim ***** válasza:
A kutyát nem érdekli mi van rajtad, csak ne legyen szakadt meg legyen tiszta..
2019. jan. 23. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
Hozzám jöhetsz meztelenül is. :)
2019. jan. 23. 22:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is voltam már így, hogy alig voltak ruháim..igaz nekem iskolás koromban és elég szarul éreztem magam, de viszont mindig tiszta voltam és ápolt. Aki szeret vagy szeretni akar azt úgysem fogja érdekelni, hogy most éppen 3 vagy 4 nadrágod van-e!
2019. jan. 23. 23:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem számít egyáltalán, ha 2-3 ruhát hordassz. Egyébként a Háda-t tudom ajánlani, 10ezerből tetőtől talpig felöltözhetsz. A "vicces", amikor a kikent-kifent plázacica is onnan öltözik, mert rájött, hogy ugyanazt kapja 500ért amit 14ért szokott venni :D
2019. jún. 22. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!