Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyire szörnyen görcsös vagyok, felejtsem is el az ismerkedést?
Mindig ugyanaz a forgatókönyv.
Megismerek valakit, az elején minden rendben, csak beszélgetünk, lazán kezelem a dolgot, aztán elhív randizni, általában jól sikerül, és utána nem tudom, mi van velem örökké, teljesen bekattanok... Pedig lefoglalom magam, és nem ülök egész nap a gép előtt egyáltalán, de mégis folyton a srác jár a fejemben, és állandóan azt várom, hogy mikor ír már, ha meg nem keres 2-3 napig, nagyon megsértődok, és hagyom is a francba az egészet. Nyilván ezt a pasik is megérzik rajtam, nem is akar összejönni velem egyikük sem.
Miért vagyok ilyen megszállott? Jöjjek össze olyannal, aki hidegen hagy, és akkor nem lesz ez örökké?
20L
Ismerős, én is ilyen vagyok sajnos - üdv a klubban :(
24/F
Dehogy...csak ne láss bele nemlétező dolgokat.
Azért vagy megszállott, mert valószínűleg kapcsolatfüggő vagy.
26/F
Én is hasonlóan vagyok, kivéve a megsértődök és hagyom-részeket :D Nehezen tudom megítélni, hogy mikor mennyire "kell" nyomulnom, de ha tudnám, hogy a lány így áll hozzá, mint te, akkor megnyugszok, és keresem sokat :D Nálam ez jól működne.
ha gondolod... :D
24/F
Nem fog írni, nekem se írt vissza :D
A régi magamra emlékeztetsz :) Én is csinátam ezt, volt pár jó levelezés, amik végén a másik mindig eltűnt... De jók voltak.
Lehet tényleg elég görcsös vagy.
Ne úgy fogd fel az ismerkedést, mint egy teljesítendő feladatot!
Én sosem sértődtem meg rajta, ha valaki eltűnt vagy nem írt vissza, mert könnyedén vettem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!