Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ennyire szörnyen görcsös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire szörnyen görcsös vagyok, felejtsem is el az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Mindig ugyanaz a forgatókönyv.

Megismerek valakit, az elején minden rendben, csak beszélgetünk, lazán kezelem a dolgot, aztán elhív randizni, általában jól sikerül, és utána nem tudom, mi van velem örökké, teljesen bekattanok... Pedig lefoglalom magam, és nem ülök egész nap a gép előtt egyáltalán, de mégis folyton a srác jár a fejemben, és állandóan azt várom, hogy mikor ír már, ha meg nem keres 2-3 napig, nagyon megsértődok, és hagyom is a francba az egészet. Nyilván ezt a pasik is megérzik rajtam, nem is akar összejönni velem egyikük sem.

Miért vagyok ilyen megszállott? Jöjjek össze olyannal, aki hidegen hagy, és akkor nem lesz ez örökké?

20L

2016. jún. 15. 23:21
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Ismerős, én is ilyen vagyok sajnos - üdv a klubban :(

24/F

2016. jún. 15. 23:30
 2/10 Noren1989 ***** válasza:

Dehogy...csak ne láss bele nemlétező dolgokat.

Azért vagy megszállott, mert valószínűleg kapcsolatfüggő vagy.

26/F

2016. jún. 15. 23:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok, kivéve a megsértődök és hagyom-részeket :D Nehezen tudom megítélni, hogy mikor mennyire "kell" nyomulnom, de ha tudnám, hogy a lány így áll hozzá, mint te, akkor megnyugszok, és keresem sokat :D Nálam ez jól működne.

ha gondolod... :D

24/F

2016. jún. 15. 23:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem fog írni, nekem se írt vissza :D

2016. jún. 15. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:
# 4: Én nem írtam rá, csak elhintettem a lehetőségét, hogy szívesen fogadnám, ha ő rám írna. :D Nem nagyon szoktam ráírni az emberekre itt, hogy ne vegyék zaklatásnak. Ellenben volt már, aki kapva kapott az alkalmon és tökjól elbeszélgettünk.
2016. jún. 15. 23:49
 6/10 anonim ***** válasza:

A régi magamra emlékeztetsz :) Én is csinátam ezt, volt pár jó levelezés, amik végén a másik mindig eltűnt... De jók voltak.

2016. jún. 15. 23:53
 7/10 anonim ***** válasza:
# 6: Szerencsére nekem nem sok ilyen volt, csak kettő az utóbbi időben. A többiekkel vagy lecsendesült a beszélgetés, mindent elmondtunk, és azért lett vége, vagy megmondta, hogy nem fog tudni írni vizsgaidőszak miatt. Vannak még korrekt lányok szerencsére :) De ha nem ír rám valaki, akkor nem ír rám, szíve joga, csak egy lehetőség. MÉG nem vagyok elkeseredve :D
2016. jún. 16. 00:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez édes önmagában, de az a baj, hogy nem tudod lefoglalni magad mással. Miért annyira fontos neked, hogy mindenáron legyen valakid? Ezt kéne kideríteni.
2016. jún. 16. 00:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Lehet tényleg elég görcsös vagy.

Ne úgy fogd fel az ismerkedést, mint egy teljesítendő feladatot!

Én sosem sértődtem meg rajta, ha valaki eltűnt vagy nem írt vissza, mert könnyedén vettem a dolgot.

2016. jún. 16. 00:51
 10/10 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, elkezdek kattogni, h. miért nem jelentkezik, minek véljem, mi van, ha már nem akar... szerintem ez vhol normális, ha szerelmesek vagyunk... utálom azokat a srácokat, akik képtelenek maguktól írni, hívni, azokat hagyom a francba, sokan baromira kényelmesek, és nulla kommunikációs készségük van... de lehet, h. kötődési problémáid vannak, gyerekkori dolgok miatt, és úgy éled meg, h. elhagynak, h. nem vagy elég fontos, nem kapsz elég szeretetet.. nálam ez a helyzet sajna.
2016. jún. 16. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!