Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy hogy komolytal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy hogy komolytalanná és érdektelenné teszi az ismerkedést az, ha ismerkedés végén felkerül a Facebook?

Figyelt kérdés

Én nem egy virtuális életet akarok, és kifejezetten nem tartom komoly dolognak a Facebookot. Mégis sokan mondják azt, hogy hát, beszéljünk majd Facebookon, meg felveszlek ismerősnek...

Amikor meg összejöttem egyszer valakivel még 10 perc se telt el, de posztolta üzenőfalra, meg kiírta hogy "kapcsolatban". Lehet röhögni fogtok, de mi ott vesztünk úgy össze örökre, amikor összejöttünk.

Nem az van manapság, hogy akkor megadod a telefonszámod, Vibered van-e esetleg? (mert ugye az is telefonszámfüggő, vagyis komoly dolog)... hanem ez a hülyeség, add má meg a Facebookod! Tegnap volt egy ilyen randim, tökjó volt, de amikor a végén azt mondja hogy hát, megkereslek facebookon, melyik vagy te? Azt hittem ott fejelem le a falat.

Nem tudom felfogni azt, hogy miért nem lehet 1-2-3 héttel később intézni az ilyen "komolytalan" hülyeségeket? Mindig úgy érzem, hogy nem is az a fontos hogy mi kapcsolatba lépünk hanem hogy ezt megossszuk a facebookon ezáltal a kapcsolat amiben élnénk inkább érződik érdekkapcsolatnak.

Értem hogy van Facebook, de nem kéne hogy ilyen fontos legyen, nem kell rögtön kiírni meg nyomot hagyni szépen hagy teljen az idő, 2-3-4 hét aztán utána ha így irná ki akkor látnám hogy nem a Facebook fontos neki hanem a kapcsolat, de így inkább érzem magam virtális pasijának mint valami élő dolognak.

2016. jún. 14. 16:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%

Én teljesen megértelek.

A komoly kapcsolatokat csak linkedinen jegyzik ;)

Na, amúgy komolyan, tényleg igazad van.

2016. jún. 14. 16:21
 2/23 anonim ***** válasza:
77%
Ennél az embertelen facebook mániánál már csak az a rosszabb amit te művelsz. Most komolyan, azon összeveszni hogy posztolta a kapcsolatotokat facebookon? Marha mély kötődés lehetett... :D
2016. jún. 14. 16:22
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk a csajt nem értem abból a szempontból, hogy az egy dolog, hogy valami rossz pillanatában összejött veled, de hogy ezt még fel is merte vállalni... :)
2016. jún. 14. 16:23
 4/23 A kérdező kommentje:
biztos marha mély ha épp összejöttünk, hiszen volt pár randink, gyakorlatilag nem éreztünk még semmit sem, de amikor ezt így elkomolytalanította őszintén nem is érdekelt, hogy megismerjem.
2016. jún. 14. 16:24
 5/23 anonim ***** válasza:
76%

a fb-hoz én is igy állok, soha nem éreztem még késztetészt, hogy bármilyen netes felületre felrakjak bármit is a magánéletemről (se iwiw, se semmi, soha). de nem teljesen értem a gondodat , az, hogy megkérdezi a másik, hogy megkeres fb-on , az nem jeelnti azt, hogy ő is ilyen tinis felfogásu és ezzel akar majd menőzni az ismerősei előtt. ez annyit jeelnt, hogy kontaktust akar veled tartani. 20 éve ezt a telefonszám vagy lakcim elkérésével lehetet megtenni (lehetett irni a másiknak levelet :)) , most a fb-on lehet. a másik esetre : annál sem tudom ugyan, hogy a partnered mennyire volt fbfüggő, lájkvadász vagy sem, de az, hogy rögtön kirakta és nme várt vele pár hetet, önmagában még szintén nem jelent semmit.

ja, és attol , hogy valaki csak 3 hét mulva rakja ki, még szolhat ugyanugy az ismerősöknek is , és az, hogy rögtön kirakja, nem feltétlen szol az ismersöknek. ezek tökre emberföggő dolgok..

amugy miért akadsz fenn ezen annyira , tényleg ez a legsarkalatosabb pontja egy ismerkedésnek ? ezer másik fontosabb szempont van.

2016. jún. 14. 16:24
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
jézus... 1. nem csak akkor lehet kirakni, hogy kapcsolatban vagyunk, ha már szerelem is van. 2. szerintem ő nem elkomolytalanitotta a köztetek történteket azzal, hogy kirakta, hanem felvállalta. :))
2016. jún. 14. 16:25
 7/23 A kérdező kommentje:

semmivel nem tudnak felidegesíteni csak a Facebookkal. Alig tudok róla valamit, de már "Facebookod van?"... Nem is veszek fel olyan ismerőst, akivel hetente legalább 1-et nem beszélek... Miért kéne neki rögtön megadnom a Facebookom? Nem értem.

Azért randizunk hogy megismerjük egymást... ha meg tényleg kontaktot akar, akkor a telefonszámnál még most sincs privátabb dolog. Ha egy randin meghallom a Facebookot akkor csak elkomolytalanítja a dolgot.

Ezt nem tudom megmagyarázni.

2016. jún. 14. 16:27
 8/23 A kérdező kommentje:

egyszer bejátszottam hogy nincs facebookom akkor meg úgy nézett ki az egész, mint aki azt kereste bennem hogy miért nincs, és úgy furcsálta a dolgot hogy már bennem kereste a hibát, ami persze nincs, mert viszonylag jó pasi vagyok.

Mármint hibám van rengeteg biztos, csak olyan stiklim nincs, amiért úgy ne lehetne akármelyik hónapban valakim. Elég közvetlen vagyok, és könnyen ismerkedem, többé-kevésbé sikeresen.

2016. jún. 14. 16:30
 9/23 anonim ***** válasza:
87%

nézd, azzal egyetértek, hogy probálod elkerülni a divatmajmokat, kirakatembereket, és valoban tök normális az is, ha nincs valakinek fb-ja. de kicsit sztem az agyadra ment ez a problémakör. vagy tul sok ilyen csajba botlottál vagy tulmisztifikálod.

nekem soha semmi nem volt még kint a magánéletemről a neten, ahogy irtam is. de akárhogy is nézem, attol még, hogy kérdez a másik a fb-odrol vagy hogy gyorsan rakta ki, hogy kapcsoaltban vagytok, attol még nem feltétlenül dicsekedő lájkvadász. vagy igen, vagy nem.

kivéve ha még nem volt kimondva, hogy jártok, és már kirakta, az mondjuk tényleg furi.

az, hogy valaki meg elkéri a fb-odat, hogy ismerősök legyetek, az tök normális. emailcmiet, teloszámot, fb-profilt elkérni azért szoktunk, hogy tudjunk kommunikálni. egyébként valoban személyesebb a telefonszám.. csak tudod, manapság már az se divat, pont erről tettem fel pár honapja egy kérdést, hogy mások is vannak-e még ugy mint én, hogy már annyira csak netes felületen bszélnek meg mindent az ismerősökkel, hogy a telefonukban alig van már 5-10 telefonszám meg. és mindenki irta, hogy nála is ez van... ilyen világban élünk most. amugy én is azt a világot szerettem a legjobban, amikor még mobilja is alig volt az embereknek, és nem volt net..

2016. jún. 14. 16:39
 10/23 A kérdező kommentje:
De telefonszám esetén nem kell beszélgetni vagy sms-ezgetni, ott a Viber, ami tökre ugyanaz mint a Messenger, csak éppen Viberen korlátozott számú ismerősöm van meg, mivel ahhoz a telefonszámom kell...
2016. jún. 14. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!