Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mukodik a Facebookos ismerkedes?
Persse nem arra gondolok, hogy rairok hogy "csa jossz leguritani egy kavet?" Hanem tervezem a sulivaltast, es erdeklodok az o sulija irant, aztan szepen lassan atterek az o iranti erdeklodesre.
Gondolom sokan csak haverokkal beszelgettek, de gondolom van olyan lany, aki nyitott erre
Nekem bevált.
3 éve együtt vagyunk.
én a facebookon ismertem meg a barátomat. pár napig ott beszélgettünk,aztán találkoztunk. mivel jól sült el a randi, ezért utána rendszeresen találkoztunk. hamarosan elcsattant az első csók is.azóta együtt vagyunk(ennek már több éve)
szóval szerintem beválthat, de minél hamarabb tudd le a személyes találkozót. mert azon áll vagy bukik a dolog.hiába beszélgettek hónapokig a neten, hogyha élőben még nem is találkoztatok. azt kell szerintem erőltetni,hogy személyesen is randizzatok.
ehhez pedig jó közeg lehet a fb. elhívod randizni. nem olyan gáz,hogyha visszautasít,mint hogyha élőben mond nemet.
Mi így ismerkedtünk meg barátommal.
Tévedésből jelöltem be, összekevertem valakivel. Persze, ő kapott az alkalmon, hogy ha már így alakult, igazán megismerhetnénk egymást. Helyesnek tűnt a képek alapján, és mért is ne alapon belementem a dologba. Eddigi legjobb döntésem pasi téren.
Viszont ilyen direktbe...kicsit fura lenne. Meg lehet próbálni, de jobban javasolnám a csoportokban való ismerkedést zene, hobbi, vagy bármi más érdeklődés alapján. Egyből van közös téma, könnyebb megtörni a csendet. Nagyon sok direkt ismerkedős csoport is van arra, bár nem tudom mennyire jók, szóval erről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!