Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mukodik a Facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mukodik a Facebookos ismerkedes?

Figyelt kérdés

Persse nem arra gondolok, hogy rairok hogy "csa jossz leguritani egy kavet?" Hanem tervezem a sulivaltast, es erdeklodok az o sulija irant, aztan szepen lassan atterek az o iranti erdeklodesre.

Gondolom sokan csak haverokkal beszelgettek, de gondolom van olyan lany, aki nyitott erre

2016. márc. 29. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Vannak olyan lányok is, akik tényleg csak olyat jelölnek vissza, akit már élőben ismernek, vagy legalább látták. Ha teljesen ismeretlenül bejelölöd, nem tuti, hoy visszajelöl, bár sokan mindenkit visszaigazolnak, de velem már párszor megesett a másik is. Szerintem inkább élőben próbálkozz, a Facebookon rizikós, sokan téynleg csak barátokkal/családdal tatják ott akapcsolatot.
2016. márc. 29. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet a kaves dumaval jobban jarnal mint a sulivaltassal.
2016. márc. 29. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem bevált.

3 éve együtt vagyunk.

2016. márc. 29. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:

én a facebookon ismertem meg a barátomat. pár napig ott beszélgettünk,aztán találkoztunk. mivel jól sült el a randi, ezért utána rendszeresen találkoztunk. hamarosan elcsattant az első csók is.azóta együtt vagyunk(ennek már több éve)

szóval szerintem beválthat, de minél hamarabb tudd le a személyes találkozót. mert azon áll vagy bukik a dolog.hiába beszélgettek hónapokig a neten, hogyha élőben még nem is találkoztatok. azt kell szerintem erőltetni,hogy személyesen is randizzatok.

ehhez pedig jó közeg lehet a fb. elhívod randizni. nem olyan gáz,hogyha visszautasít,mint hogyha élőben mond nemet.

2016. márc. 29. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Én viszont negatív dolgokról kell, hogy beszámoljak. Még kamu profil is megesett. Volt, hogy másik lány jött el a megbeszélt helyett, úgyhogy lezártam. Máshol kell keresgélni, de én is csak egy eset-egy vélemény vagyok. F/33
2016. márc. 29. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi így ismerkedtünk meg barátommal.

Tévedésből jelöltem be, összekevertem valakivel. Persze, ő kapott az alkalmon, hogy ha már így alakult, igazán megismerhetnénk egymást. Helyesnek tűnt a képek alapján, és mért is ne alapon belementem a dologba. Eddigi legjobb döntésem pasi téren.

Viszont ilyen direktbe...kicsit fura lenne. Meg lehet próbálni, de jobban javasolnám a csoportokban való ismerkedést zene, hobbi, vagy bármi más érdeklődés alapján. Egyből van közös téma, könnyebb megtörni a csendet. Nagyon sok direkt ismerkedős csoport is van arra, bár nem tudom mennyire jók, szóval erről nem tudok nyilatkozni.

2016. márc. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!