Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookos ismerkedésről vélemények?!
Pl. ismerősnek jelölök, és ráírok egy csajszira, ugy random, aki tetszik, és nincs pasija.
ez nagyon gáz ismerkedési forma?
7 közbe sajnos enmtudok ismerkedni sehol sem, 7 végén bulik az addig oké, de iylenkor is szivesen beszélgetnék lányokkal, vagy akrkivel... .:)
üziba iyleneket írnék, hogy tök csinos vagy, bár nem simerlek, nagyon szeretnélek, szivesen dumálnék veled meg iylesmi szövegeket..:)
van értelme?! vagy nagyon gáz dolog?! :///
20/F
dehogy is baromság.
vagyis attol füg a csajszika milyen.
Én is a párommal itt ismerkedtem meg facebook-on.
1 évig beszélgettünk egyfolytába, mindennap, addig éltük a szép kis életünket, volt barátom , neki meg barátnöje, és akkor is írtunk mindennap magán ügyekröl is , mindenröl.
és 5 és fél éve együtt vagyunk, 2 hónap mulva házasodunk.
Ugyhogy nem hülyeség de attol függ milyen a csajszika.
Nem gázabb, mint a többi netes ismerkedési forma a chat vagy a társkereső oldalak. Én azt mondom, hogy próba szerencse, nekem már lett egy chatelésből 5 évig tartó kapcsolat. Sosem lehet tudni, nyilván jobb élőben, de egy próbát megér. :)
24/N
Azt amúgy amit előzők írtak megfogadhatod egy jó tanácsként, mert tényleg sancos,hogy ha ilyeneket kezdesz el irkálni, nos vagy egy kiéhezett losernek néznek, perverznek, vagy csak simán letiltanak.
Persze nem feltétlenül, lehet hogy ír valami ilyesmit, köszi, de mondom azért 50% esély simán megvan. Amiket eddig én tudok, ismerőségi körből az mind olyan, hogy elkezdtek beszélgetni, de mittudom én pl zenéről, vagy akármi.
Tehát volt valami téma, mert érted most csak ennyit beírsz egy tök ismeretlen csajnak "de szép vagy, olyan szívesen dumálnák veled"... vagy igazából csinálhatod, csak tényleg olyanokkal akik full idegenek, hogy ha rosszul sül el, úgyis mind1.
akkor ez halva született ötlet...:/
valaki írta, hogy, zenéről elkzedtek dumálni..nade hogyan!?
egy vadidegen simeretlen lányak írjak, hogy szia, mit gondolsz tiestorol? adam lambertet bírod?!
XD
marad az élőbenezés akkor..:/
Igen eszembe is jutott, hogy elfelejtettem oda írni, hogy elkezdtek beszélgetni de még ezekből se lett kapcsolat. Mármint zenéről. Hát hogyan?
Na azt sajnos nem kérdeztem, de amúgy ez spontán jó, amikor magától jön. Egyről tudok, hogy a csaj likeolta a zenét amit kipostolt a falára és akkor ő elkezdtek arról dumálni. Aztán így tovább. De találkozni azóta se találkoztak, meg igazából volt 1-2 beszélgetés aztán ennyi. De ki tudja, lehet majd egyszer újra lesz stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!