Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények erről az ismerkedésről?
Csütörtökön találkoztam 2 külföldi sráccal egy gyorskajáldában, az egyik azt mondta, h van egy játékuk, h tippelnek, h ki hány éves. válaszoltam aztán meg kis idő múlva ugyanaz a fiú elkérte a számom, de én mondtam,h csak a barátjának adom meg (mert ő tipikusan az a fajta srác, amilyenek tetszenek) aztán a helyesebbik telójába be is írtam a számom. Rá félórára már írt is, h szeretnék e vasárnap találkozni, de én legközelebb csak egy hét múlva leszek ugyanabban a városban. ezt megírtam neki, aztán megkérdeztem, h melyikőjük írt, és az akinek beírtam a telójába a nevem, annak örültem. megmondta a nevét is, írtam neki egy közösségi oldalon, h megtaláltam, aztán bejelölt, írt is 2x, én meg válaszoltam, de az utolsó levélre nem válaszolt tegnap délelőtt óta, pedig azóta már volt fent az oldalon. ti mit gondoltok erről?
én 21 ő 26
mit írtál az utolsó levélbe? mert ha nem volt benne kérdés, akkor én se válaszolnék.
De az is lehet hogy csak futtába elolvasta aztán megfeledkezett róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!